Quantcast

Varžovus iš Vilniaus sutraiškė Kauno ledo ritulininkų puolimo mašina

"Įspūdžiai labai geri. Komanda dirbo nerealiai, o man pasisekė. Juk pirmą kartą per dvejus metus žaidžiau puolėjų grandyje", – kuklinosi Martynas Petrauskas. Du jo įvarčiai Lietuvos ledo ritulio čempionate padėjo "Kaunas Hockey" klubui namuose net 9:3 nugalėti Vilniaus "Hockey Punks" ekipą.

Vilniaus kovą, intriga gyvavo neilgai. Jau pirmajame kėlinyje kauniečiai pasiuntė tris ritulius į svečių vartus, vilniečiai atsakė vienu. Antrajame kėlinyje įsibėgėjusi "Kaunas Hockey" puolimo mašina pasižymėjo dar tris kartus, o gynėjai neklydo. Trečiasis kėlinys tapo formalumu ir proga šeimininkams pagerinti statistiką. Jie pelnė dar tris įvarčius, o praleido du.

Šeimininkams tris įvarčius pelnė Aleksandras Michejonokas, du – Martynas Petrauskas, po vieną – Dovydas Streckis, Vytautas Jagelavičius, Jonas Stephanssonas ir Remigijus Guoga.

Vilniaus komandoje du kartus pasižymėjo Artūras Švedavičius, vieną – Ilja Želtakovas.

"Nerimo buvo, nes vilniečiai prieš tai įveikė čempionę Elektrėnų "Energiją", tačiau viskas susiklostė tiesiog puikiai. Smagu, kad ir pačiam pavyko pasižymėti. Prisimenu, kai pirmajame kėlinyje iššokau vienas prieš vartininką, pamaniau, kad toks epizodas nutinka gal tik kartą per penkerius metus. Juk aš – gynėjas", – juokėsi M.Petrauskas.

Žaidėjui pritarė ir treneris Aurimas Gutauskas.

"Iš tiesų negalvojau apie didelį rezultatą, tiesiog norėjom pergalės. Tas rimtas nusiteikimas ir lėmė laimėjimą. Žinojome, kad turime netekčių, todėl buvome pasirengę žaisti be traumuotųjų. Juos pakeitė kiti vyrai, kurie įvykdė mačo planą", – aiškino vairininkas.

A.Gutauskas pabrėžė itin drausmingą ekipos pasirodymą svarbiausiais rungtynių epizodais.

"Kaunas Hockey" (13 tšk.) turnyro lentelėje užima antrąją vietą, o "Hockey Punks" (8 tšk.) – trečiąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių