Quantcast

Vaikystės svajones pildantis kovotojas V. Tarasevičius: esu pasiruošęs viskam

  • Teksto dydis:

„Niekada nepamiršiu, kai vaikystėje kartu su tėčiu vakarais per televizoriaus ekraną stebėdavome K-1 kovas, vykstančias Japonijoje. Tuomet galvodavau, kad būtų smagu kovoti ringe, būti žinomam“, – prisiminė klubo „Cunamis“ auklėtinis Vilius Tarasevičius.

Tai tebuvo mažo berniuko svajonės. 

„Tačiau kuklinausi, niekada neleidau sau net pagalvoti, jog stovėsiu ringe. Tiesiog gyvenimas tekėjo savo vaga ir šios svajonės išsipildė“, – teigė kovotojas, besiruošiantis rugsėjo 21 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančiam „Dream Boxing and KOK’59 World series 2018 in Kaunas“ turnyrui.

Ringe V. Tarasevičius susikaus su patyrusiu Graikjos kovotoju Nikos Boulis.

„Pasiruošimas vyksta puikiai. Vasarą teko sportuoti, nebuvo kada ilsėtis, - pasakoja V. Tarasevičius. – Dabar laukia intensyvaus tempo treniruotės, paskutinė savaitė prieš turnyrą bus šiek tiek lengvesnė. Turime puikią komandą, todėl pasiruošimas vyksta sklandžiai“.

Paklaustas, ką jau žino apie savo būsimą priešininką, Vilius nusišypso: „Jo išskirtinumas yra charakteris. Juk graikai – karšto būdo“.

„Labai sunku nuspėti, kaip pakryps kova. Kadangi gerai nežinau priešininko, negaliu pasakyti kokios jo stipriosios ar silpnosios pusės. Tiesiog stengsiuosi kovoti taip, kaip pati kova vyks, – teigė V. Tarasevičius. - Jeigu išeis, nokautuosiu stovėsenoje, jeigu ne – laimėsiu imtynėse. Tik žinau, kad darysiu viską iš visų jėgų, kad kova nesitęstų visus tris raundus“.

Drąsa ir šaltakraujiškumas – pagrindinės Viliaus savybės, kurios padeda siekti pergalių ringe. 

„Svarbiausia „nesudegti“, suvaldyti jaudulį ir jį paversti tinkama energija bei nepanikuoti situacijose kai tau yra nepatogu, - pabrėžia kovotojas. - Per savo karjerą mėgėjuose esu turėjęs apie 150 kovų karatė, kudo, imtynėse bei mišrių kovos menų turnyruose. Patirties, manau, prikaupiau pakankamai ir galiu drąsiai žengti į KOK ringą“.

Prieš būsimą kovą V. Tarasevičius teigia puikiai besijaučiantis. „Labai laukiu kovos, be to, turnyras vyks Kaune, mano mieste – kovoti čia dvigubai maloniau, čia draugai, savi žmonės“, – šypsojosi kovotojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių