Quantcast

,,Sports Minded“ ir LRF bendri žingsniai rankinio populiarinimo link

  • Teksto dydis:

Lietuvos rankinio federacijos (LRF) atstovai liepos mėnesį pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Sporto vadybos konsultantais – „Sport Minded“.

„Sports Minded“ pradėjo konsultavimo veiklą Lietuvoje tam, kad padėtų sporto organizacijose įdiegti modernų požiūrį į sporto vadybą. Sporto struktūroms pasikliauti vien savivaldybių lėšomis yra neefektyvu ir netgi rizikinga, todėl reikia ieškoti alternatyvių finansavimo galimybių. Tačiau šiam tikslui tiesiog eiti pas rėmėjus ir prašyti paremti organizaciją tam tikrai pinigų sumai mainais už užklijuotą logotipą yra nebeprotinga ir, galų gale, įžūlu. Potencialūs investuotojai sporto organizacijos kuriamą produktą, šiuo atveju, rankinio federacijos organizuojamas rungtynes, turi matyti kaip patrauklų, gerai komunikuojamą ir sirgalių „noriai vartojamą“ dalyką.

Paklaustas apie bendradarbiavimą su Lietuvos rankinio federacija (LRF) Justinas Liaudinskas neslėpė gerų emocijų.

„Labai džiaugiamės, kad mūsų, kartu su Lietuvos rankinio federacija, nuomonės apie sporto vadybą sutapo. Artėjantį sezoną prisidėsime viešindami federacijos organizuojamus vyrų, moterų ir jaunimo čempionatus bei rungtynes, rungtynių metu padėsime sukurti tokią atmosferą, kuri patiktų sirgaliams. Iš tikrųjų, nors rankinio fanų bazė Lietuvoje ir nėra didžiulė, tačiau esame pasiryžę ją padidinti, įtraukdami sirgalius į įvairias akcijas ir žaidimus rungtynių metu bei specialius socialinius ir komercinius projektus tuomet, kai rungtynės nevyksta. Naudodamiesi proga norime pakviesti į jau rugpjūčio 15-21 dienomis vyksiantį Europos 18-mečių rankinio čempionatą Kaune, sporto halėje. Smagų, emocingą sportą bei jaunatvišką, vakarėlio atmosferą rungtynių metu garantuojame“, – teigė „Sports Minded“ direktorius J. Liaudinskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių