Quantcast

Smalininkuose varžysis greičiausi Lietuvos kartingo meistrai

  • Teksto dydis:

Artėjantį savaitgalį netoli Jurbarko įsikūrusioje Smalininkų kartingo trasoje varžysis greičiausi mūsų šalies kartingo meistrai – šeštadienį, rugpjūčio 27-ąją čia vyks jau 7-asis Lietuvos kartingo čempionato etapas.

O sekmadienį, rugpjūčio 28 dieną, sportininkai kovos jau 8-ojo – paskutinio šių metų sezono čempionato etapo varžybose.

Intrigos Lietuvos čempionato kovų tiesiojoje suteiks ir tai, kad šių metų vienos iš suaugusiųjų klasių Lietuvos čempionas gaus kelialapį į bandomuosius važiavimus vokiečių „Konrad Motorsport“ komandoje.

Itin įspūdingai Smalininkuose turėtų atrodyti greičiausių tarptautinių klasių, tokių kaip „KZ2“ važiavimai. Beje, pilotuodamas šios klasės techniką Europos čempionu tapo mūsų šalies kartingo pasaulio žvaigždė Simas Juodviršis.

Pažymėtina ir tai, kad auga šia greičiausia ir tobuliausia technika besivaržančių mūsų šalies sportininkų skaičius – čempionato viduryje į šią klasę „persikraustė“ perspektyvus lenktynininkas Rokas Baciuška, kuris iš karto pasirodė rimtas priešininkas jau ne vieną sezoną „KZ2“ klasėje važiuojantiems meistrams. O jaunasis kartingo talentas Evaldas Dzialtuvas šį sezoną taip pat įsitvirtino tarp šios klasės lyderių. Tad tarptautinės „KZ2“ klasės važiavimai žiūrovams turėtų tiesiog gniaužti kvapą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių