Quantcast

S. Williams AP pripažino geriausia metų sportininke

  • Teksto dydis:

Didžiausia naujienų agentūra AP 2018 metų geriausia sportininke išrinko teniso žaidėją Sereną Williams.

JAV tenisininkė šiemet pasiekė finalus Vimbldone ir „U.S. Open“, įrodžiusi, kad gali žaisti aukštu lygiu nepaisant to, kiek treniruojasi.

S.Williams nelaimėjo nė vieno „Grand Slam“ turnyro, bet ji penkta kartą išrinkta geriausia metų sportininke, nes sugebėjo grįžti po motinystės atostogų.

S.Williams surinko 93 taškus balsuojant JAV naujienų redaktoriams. Gimnastė Simone Biles užėmė antrąją vietą, surinkusi 68 balsus.

Beisbolo žaidėja Arike Ogunbowale buvo trečia, aplenkusi snieglentininkę Chloe Kim ir 2017 metų šių rinkimų nugalėtoją plaukikę Katie Ledecky.

S.Williams sugrįžo į teniso elitą būdama 37-erių. Šiemet ji kovojo su žaidėjomis, dalis kurių net nebuvo gimusios, kai Serena pasirodė profesionalų varžybose 1995 metais.

S.Williams nebėra tokia pati, kaip ta, laimėjusi 23 „Grand Slam“ titulus, iš kurių pastarasis iškovotas 2017 metais Australijoje, kai ji jau laukėsi vaiko.

„Aš vis dar laukiu, kad būčiau Serena, kokia buvau. Bet aš nežinau, ar tokia būsiu fiziškai, emociškai ir psichologiškai, – sakė S.Williams po turnyro Niujorke. – Jaučiuosi, dar ieškodama savo kelio. Kai jį rasiu, tikiuosi, kad žaisiu geriau.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

pijus

pijus portretas
Meile akla

Dieve,

Dieve, portretas
kokia baidyklė.Kas ant tokios gali lipti..o sako kad vyrą tai turi
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių