Quantcast

Prokurorai: 21-erių L. Rumšo širdis neatlaikė draudžiamų medikamentų

Italijos policija iki šiol tiria mįslingas lietuvių dviratininko 21-erių metų Lino Rumšo mirties aplinkybes.

Prokurorai mano, kad jaunuolio širdis neatlaikė draudžiamų medikamentų.

2002-aisiais geriausiu Lietuvos sportininku tituluoto dviratininko Raimondo Rumšo sūnus anapilin iškeliavo gegužės 2-ąją netikėtai sustojus širdžiai.

Dviratininkas prieš tragediją varžėsi „Altopack Eppela“ mėgėjų dviračių komandoje, dalyvavo keleriose vienadienėse lenktynėse. Jau tada Italijos žiniasklaida rašė apie tėvą krėtusį dopingo skandalą. Šeima viešai kalbėjo, kad Italijos žiniasklaida juos įžeidė.

Tačiau dabar, po kelis mėnesius trukusio sekimo ir telefoninių pokalbių pasiklausymo, pareigūnai atliko netikėtą kratą Rumšų namuose prie Lukos miesto, taip pat dviratininkų komandos būstinėje ir  prezidento namuose.

Per kratą buvo rasta draudžiamų preparatų bei medikamentų. Mirusio dviratininko tėvui ir keturiems komandos vadovybės atstovams pareikšti kaltinimai dopingo įsigijimu ir platinimu, antidopingo įstatymo pažeidimu, taip pat saitais su jaunojo dviratininko mirtimi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galvojau

Galvojau portretas
kad tik šunys ir katės,dar gal vištos išsunkiami dėl parduodamos piniginės naudos. Pasirodo ir čia sporte,nesvarbu mirtis,perdozavimas medikamentų,bet reikia būt geriausiu. Nesvarbu reiškia rytojus,reikia čia ir dabar. Gaila tokio suvokimo ir tuo labiau pasirinkimo. 21-ieneri metai ir nieko nebereikia daugiau. Nebereiks nei rytoj,nei po 10-ties metų,nei iš vis kada ko bereikės. Vat ir pergalės troškimo kaina!!! Baisu. Jei tokiuo keliu ėjo tas įvykę ar ankščiau ar vėliau. O tik 21-ieneri metai buvo,bet mirtis buvo stipresnė už pažeistą jauną organizmą. Tolygu savižudybei. Gal dar blogiau. Žudosi nuo sunkaus,nepakeliamo gyvenimo,o čia dėl garbės ir pinigų.

...

... portretas
Ziauru...

...

... portretas
Kartais ir krepšininkai krenta...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių