Quantcast

Po pergalės atsigauti nespėjęs R.Navardauskas - 123-as

Po įspūdingos pergalės penktadienį, Prancūzijoje vykstančių 101-ųjų prestižinių daugiadienių "Tour de France" dviratininkų lenktynių dvidešimtąjį etapą "Garmin Sharp" komandos narys Ramūnas Navardauskas šeštadienį baigė 123-as.

54 km asmeninėse lenktynėse laikui Lietuvos dviratininkas 8 minutes ir 42 sekundes pralaimėjo antrąją pergalę šių metų lenktynių etapuose iškovojusiam vokiečiui Tony Martinui.

"20-ojo lenktynių etapo, asmeninių lenktynių laikui, rezultatai tokie kokių ir buvo galima laukti. Šiandien visus dviratininkus buvo galima suskirstyti į tris grupes, pirmoje - dviratininkai siekiantys geriausio savo rezultato ir kovojantys dėl aukštų vietą bendroje lenktynių įskaitoje, antroje - sportininkai, kurie siekė laimėti šios dienos etapą ir trečioji grupė, kuriai priklauso daugelis dviratininkų, tai dauguma kurie neturi didelių šansų nugalėti ir nekovojo dėl aukštų vietą bendroje įskaitoje, - apie etapą BNS pasakojo Lietuvos dviračių sporto federacijos techninis direktorius Karolis Einikis. - Etapą laimėjes Tony Martinas patvirtino savo pasaulio čempiono vardą ir daugiau nei užtikrintai - net pusantros minutės - laimėjo prieš visus. Kovoje dėl pirmų vietų bendroje lenktynių įskaitoje didelių pasikeitimų neįvyko, italo Vincenco Nibali aukšta vieta tik patvirtino jo formą. Dėl prizinių vietų bendroje įskaitoje kovojęs ispanas Alejendro Valverde liko prancūzams už nugaros, kurie pirmą kartą nuo 1984 metų dviese stovės ant prizininkų pakylos. Vertinant Ramūno Navardausko laiką, tai jis tikrai gali geriau, tiesiog po vakar pergalingos dienos nespėjo atsigauti. Sekmadienį paskutiniame etape pradžioje matysime, kaip "Astana" komanda gers šampaną ir švęs savo pergalę šių metų lenktynėse, o pabaigoje išvysime kovą, kurioje, manau, ir vėl matysime aktyvų R.Navardauską".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių