Quantcast

Penktasis iš eilės D. Zubrus ekipos pralaimėjimas reguliariajame sezone

Penktą nesėkmę iš eilės Šiaurės Amerikos Nacionalinės ledo ritulio lygos reguliariojo sezono rungtynėse patyrė bei su 28 taškais į keturioliktąją vietą šešiolikos ekipų Rytų konferencijoje nukrito Dainiaus Zubraus atstovaujamas Naujojo Džersio "Devils" (11 pergalių ir 22 pralaimėjimai) klubas.

Trečiadienį namuose 15,3 tūkst. žiūrovų akivaizdoje "Devils" ledo ritulininkai 0:2 (0:1, 0:0, 0:1) turėjo pripažinti tryliktą pergalę per 31 mačą iškovojusios bei vienuoliktojoje pozicijoje Rytų konferencijoje esančios Otavos "Senators" (32 taškai) komandos pranašumą.

Tai buvo šeštasis Naujojo Džersio ekipos pralaimėjimas per septynis paskutiniuosius mačius, o 36-erių metų lietuvis dėl kojos traumos praleido jau penktąsias iš eilės savo klubo rungtynes reguliariajame sezone.

Abu įvarčius nugalėtojams pelnė Kyle'as Turrisas (2:47 ir 59:59), o "Senators" vartininkas Craigas Andersonas atrėmė visus 34 arenos šeimininkų metimus bei trečią kartą šiame sezone ir 29-ąjį per visą karjerą NHL į savuosius vartus nepraleido nė vieno įvarčio.

"Devils" vartininko Cory'io Schneiderio sąskaitoje - 14 atremtų varžovų metimų.

Kitose trečiadienio NHL reguliariojo sezono rungtynėse Minesotos "Wild" ekipa po pratęsimo 2:3 (1:2, 0:0, 1:0, 0:1) pralaimėjo Bostono "Bruins" komandai, o Vankuverio "Canucks" klubas 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) turėjo pripažinti Dalaso "Stars" ledo ritulininkų pranašumą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių