Quantcast

Pažįstamas varžovas: R. Nadalis Romos ketvirtfinalyje susitiks su D. Thiemu

  • Teksto dydis:

Geriausias Ispanijos tenisininkas Rafaelis Nadalis pratęsė savo pergalių seriją ant grunto dangos bei pateko į „Internazionali BNL d’Italia“ ketvirtfinalį. Jis 6:3, 6:4 įveikė 13 pagal skirstymą Jacką Socką ir dėl vietos tarp keturių stipriausių turnyro žaidėjų susitiks su Dominicu Thiemu.

R.Nadalis ant grunto dangos iškovojo jau 17 pergalę iš eilės. Per tą laiką jis iškovojo titulus Monte Karle, Barselonoje bei Madride, o D.Thiemą finale nugalėjo du kartus. Tai bus trečioji jų tarpusavio akistata per keturias savaites bei šeštoji apskritai.

D.Thiemas yra laimėjęs tik sykį, kai praėjusiais metais ispaną nugalėjo Buenos Airėse.

Austrijos tenisininkas savo bilietą į „Internazionali BNL d’Italia“ ketvirtfinalį iškovojo 3:6, 6:3, 7:6 (9:7) nugalėjęs puikiai mačą pradėjusį Samą Querrey.

Šiame grunto sezone D.Thiemas pralaimėjo tik R.Nadaliui bei D.Thiemui Monte Karle. Austrijos tenisininkas iškovojo net 16 pergalių ir pateko į du finalus iš eilės, tačiau vis susiduria su ant grunto dar nenugalėtu R.Nadaliu.

Į „Internazionali BNL d’Italia“ ketvirtfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 180 ATP reitingo taškų bei 102 tūkst. eurų piniginę premiją.


Šiame straipsnyje: Rafaelis Nadalistenisas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių