Quantcast

Pasaulio čempionate U. Mažutaitytė pagerino R. Meilutytei priklausiusį rekordą

  • Teksto dydis:

Kanados mieste Vindzore vykstančiame pasaulio plaukimo trumpajame baseine (25 m) čempionate Ugnė Mažutaitytė pagerino Rūtai Meilutytei priklausiusį Lietuvos rekordą.

Moterų 200 m plaukimo nugara atrankoje ketvirtadienį U.Mažutaitytė finišavo per 2 min. 7,79 sek. ir net 2,3 sek. pagerino šalies rekordą, kurį dar 2013 metais buvo užfiksavusi R.Meilutytė.

Bendroje įskaitoje U.Mažutaitytė tarp 42 dalyvių užėmė 20-ąją vietą ir į finalą nepateko. Greičiausia atrankoje buvo ukrainietė Darina Zevina (2 min. 2,87 sek.).

Vyrų 200 m plaukimo krūtine atrankoje Andrius Šidlauskas distanciją įveikė per 2 min. 11,20 sek. ir užėmė 22-ąją vietą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pastebejimas

pastebejimas portretas
Tai ne Meilutytes rungtis, tiesiog suplauke pabandymui ir padare rekorda.

monnez

monnez portretas
labas Gauti paskolą, kuri leis jums įveikti skurdą. El. paštas: sylviane.harry@hotmail.com Sveiki, mano vardas yra MONNEZ, sukčiavimo auka suklastotų skolintojų rankose. Aš neteko apie 45.000,00 LT nes man reikia didelį kapitalą 200,000.00 LT Aš beveik mirė, aš neturėjo kur eiti. mano verslas buvo sunaikinta, ir šiame procese aš praradau savo sūnų. Aš negalėjo pakęsti tokio nepasikartotų. 2016 kovo mėn sutikau draugą, kuris supažindino mane su gera motina, SYLVIANE HARRY, kad galiausiai padėjo man užtikrinti paskolą bendrovė. gera mama aš noriu pasinaudoti šia galimybe ir padėkoti jums, ir gali Dievas toliau laimina Jus. Aš taip pat norėčiau pasinaudoti šia galimybe patarti kolegos lietuviškai, kad yra daug sukčiai iš ten, todėl, jei jums reikia paskolą ir nori užsitikrinti paskolą greitai, uržegitruokite tik ponia Olivia Danieliaus elektroniniu paštu: (sylviane.harry@hotmail.com ). Jūs taip pat galite susisiekti su manimi per šį laišką: El. paštas: sylviane.harry@h
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių