Quantcast

Paaiškėjo R. Berankio pirmasis varžovas Vimbldono teniso turnyre

  • Teksto dydis:

Ištraukus trečiojo šiais metais „Didžiojo kirčio“ serijos Vimbldono teniso turnyro burtus ir pasibaigus kvalifikacinėms varžyboms paaiškėjo, kad 53-ą vietą ATP reitinge užimantis 26-erių Ričardas Berankis pirmajame rate susitiks su 708-ąja planetos rakete 25-erių britu Marcusu Willisu.

Sėkmingai pirmąjį turnyro ratą įveikęs tenisininkas uždirbs 45 ATP reitingo taškus ir 50 tūkst. svarų, o nesėkmę patyręs žaidėjas tenkinsis 10 ATP klasifikacijos taškų ir 30 tūkst. svarų.

Antrajame rate šios poros nugalėtojas žais su trečiuoju pasaulio tenisininku 34-erių Rogeriu Federeriu arba su 26-erių argentiniečiu Guido Pella, kuris pajėgiausių planetos žaidėjų reitinge užima 51-ą vietą.

Tai šeštasis R. Berankio pasirodymas Vimbldono kortuose ir ketvirtasis pagrindiniame turnyre. 2010 ir 2015 metais lietuviui pavyko įveikti pirmąjį varžovą, o 2013-aisiais jis pralaimėjo pirmajame rate.

Pirmadienį prasidedančio Vimbldono teniso turnyro bendrą prizų fondą sudaro 28,1 mln. svarų, o vyrų ir moterų vienetų turnyrų nugalėtojams atiteks po 2000 ATP reitingo taškų ir po 2 mln. svarų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių