Quantcast

Paaiškėjo Lietuvos regbio-7 rinktinės sudėtis Kroatijoje

  • Teksto dydis:

Lietuvos vyrų regbio-7 rinktinė šį rytą išvyko į Kroatiją, kur penktadienį ir šeštadienį kovos Europos čempionato „Trophy“ diviziono turnyro pirmajame etape.

Lietuvos regbininkai B grupėje žais su Rumunijos, Kipro ir Vengrijos komandomis. Prieš kelionę į Kroatiją Lietuvos ekipos treneris iš PAR Sabelo Kolanisi paskelbė Lietuvos komandos sudėtį.

Joje yra net aštuoni Šiaulių „Baltrex-Šiaulių“ žaidėjai, trys – Kauno „Žalgirio“, o taip pat pirmą kartą į vyrų komandos sudėtį įtrauktas Lietuvos regbio talentas, Šiaulių sporto gimnazijos atstovas Matas Miežys.

Lietuvos vyrų regbio-7 rinktinės sudėtis: Domantas Bagužis, Vytaras Bloškys, Ignas Jankaitis, Armandas Kalinauskas, Tautvydas Krasauskas, Donatas Trumpickas, Martynas Lianzbergas, Matas Miežys, Žygimantas Radžius, Paulius Sugintas, Domantas Tautkus, Tomas Zibolis. Treneris – Sabelo Kolanisi. Vadovas – Paulius Zubavičius. Gydytojas – Almantas Viruišis.

Penktadienį lietuviai 13.06 val. žais su Kipru, 15.51 val. – su Vengrija, 18.14 val. – su Slovakija.

Tiesiogiai turnyras bus transliuojamas čia.

Antras ir lemiamas „Trophy“ turnyro etapas vyks birželio 30-liepos 1 dienomis Šiaulių savivaldybės stadione. Šiose varžybose kovojama ne tik kelialapio į elitinį „Grand Prix“ divizioną, bet ir dėl galimybės dalyvauti olimpiniame atrankos turnyre.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sekmes

Sekmes portretas
Ir galingu PERGALIU
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių