Quantcast

Netikėtumai tęsiasi: iš „Australian Open“ iškrito M. Čiličius ir N. Kyrgiosas

  • Teksto dydis:

Trečiąją dieną „Australian Open“ čempionate užfiksuotos dar dvi staigmenos. Kortų šeimininkas Nickas Kyrgiosas pralaimėjo italui Andreasui Seppiui, nors laimėjo pirmuosius du setus, o britas Danielis Evansas sugebėjo nugalėti septintąją pasaulio raketę Mariną Čiličių.

Vienas talentingiausių pasaulio žaidėjų N.Kyrgiosas užtikrintai pradėjo mačą su A.Seppiu ir laimėjo pirmuosius du setus vieną po kito mušdamas neliečiamus padavimus. Tačiau vėliau jis paleido iniciatyvą iš savo rankų, o penktame sete akimirkomis leido savo varžovui pelnyti lengvus taškus.

Australas šiame mače atliko net 28 neliečiamus kirčius, tačiau po 3 valandų ir 8 minučių kovos patyrė nesėkmę 6:1, 7:6 (7:1), 4:6, 2:6, 8:10.

A.Seppis pagrindiniame „Australian Open“ turnyre dalyvauja 12 kartą, o trečiąjį etapą pasiekė tik ketvirtąjį sykį. Geriausiai italas pasirodė 2013 ir 2015 metais, kai rungtyniavo ketvirtajame varžybų rate. Kitas jo varžovas – 71 pasaulio raketė Steve'as Darcisas.

O 2014 metų „US Open“ čempionas M.Čiličius neatsilaikė prieš vis geriau žaidžiantį D.Evansą. Britas pralaimėjo pirmąjį setą, tačiau sugebėjo nugalėti varžovą 3:6, 7:5, 6:3, 6:3.

D.Evansas šiame mače laimėjo 69 proc. savo pirmųjų padavimų ir 6 kartus palaužė varžovo kirčių seriją. M.Čiličius padarė net 69 neišprovokuotas klaidas.

51 pasaulio raketė iš Didžiosios Britanijos pirmą kartą pateko į „Australian Open“ trečiąjį etapą, kuriame susitiks su Bernardo Tomičiaus ir Victoro Estrellos poros nugalėtoju.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių