Quantcast

Lietuvos U-18 rinktinė Europos čempionato B divizione užėmė 6-ąją vietą

Šeštadienį Lenkijoje baigėsi Europos jaunių (iki 18 metų) regbio čempionatas. Tomo Zibolio treniruojama Lietuvos aštuoniolikmečių rinktinė B divizione užėmė 6-ą vietą.

Paskutinėse pirmenybių rungtynėse dėl 5-6 vietų lietuviai 0:20 (0:0) nusileido Serbijos bendraamžiams. Po atkaklaus pirmo kėlinio rezultatas dar buvo lygus, tačiau antro kėlinio pradžioje serbai atliko du žeminimus iš eilės ir nutolo (0:10).

Vėliau Vidmantas Šležas buvo nubaustas raudona kortele, o varžovai dar sykį prispaudė kamuolį lietuvių įskaitiniame plote (0:15). Iki pat mačo pabaigos lietuviams taip ir nepavyko pasižymėti ir jiems teko pripažinti Serbijos rinktinės pranašumą.

Anksčiau šiame čempionate Lietuvos U-18 rinktinė 7:23 pralaimėjo Liuksemburgui ir 65:0 sutriuškino Austrijos bendraamžius. B diviziono nugalėtojais tapo ir kelialapį į aukštesnę grupę pelnė Švedijos regbininkai, kurie finale 37:19 nugalėjo Šveicarijos komandą.

Elito divizione triumfavo Anglijos aštuoniolikmečiai, kurie finale 30:14 nugalėjo Airiją. Bronzos medaliai atiteko kitai Britų salų valstybei, Velsui, kuris mažajame finale 31:30 palaužė Prancūzijos jaunųjų regbininkų pasipriešinimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių