Quantcast

L. Mugevičiaus ir ispano duetas pergale pradėjo teniso turnyrą Tunise

  • Teksto dydis:

Pergale ITF serijos "Sportevasion ITF Futur Summer Tour" teniso turnyro Tunise dvejetų varžybas pradėjo Luko Mugevičiaus ir ispano Roberto Ortegos-Olmedo duetas.

Favoritais laikomi lietuvis su ispanu antradienį pirmajame rate per 1 valandą ir 21 minutę 7:6 (7:2), 6:4 įveikė prancūzo Lucaso Bouquet'o bei brito Jonathano Gray'aus porą ir pateko į ketvirtfinalį bei užsitikrino 128 JAV dolerių čekį.

Kitais L. Mugevičiaus ir R. Ortegos-Olmedo varžovais bus prancūzai Josephas Guillinas ir Maxime'as Petelis arba slovako Samuelio Hodoro ir austro Luko Weinhandlo pora.

20-metis Lukas Mugevičius antradienį pergale pradėjo ir vienetų varžybas. 604-ą vietą pajėgiausių planetos tenisininkų reitinge užimantis ir šeštas pagal skirstymą turnyre lietuvis pirmajame rate per 1 valandą ir 28 minutes 6:2, 7:6 (7:1) nugalėjo 17-metį ispaną Jaimę Fermosellą (ATP-1378) ir užsitikrino 1 ATP reitingo tašką bei 172 JAV dolerių čekį.

Aštuntfinalyje Lietuvos tenisininko varžovu bus 19-metis Mohamedas Hassanas (ATP-1625) iš Alžyro arba 18-metis prancūzas Lucas Bouquet'as (ATP-1484).

Turnyro Tunise prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių