Quantcast

Klaipėdos regiono mokyklos susipažino su golfu

Praėjusią savaitę Klaipėdos regiono mokyklose prasidėjo golfo sezonas. Socialinio projekto "BMW GolfSport" iniciatoriai 21 mokyklai įteikė uždarų patalpų golfo įrangos komplektus, o profesionalūs golfo treneriai kūno kultūros mokytojus supažindino su golfo subtilybėmis.

Pasak pranešimo, šių mokyklų moksleiviai nuo šiol galės patys užsiimti šia sporto šaka.

"BMW GolfSport" iniciatorių - Lietuvos golfo federacijos ir oficialios BMW atstovės Lietuvoje UAB "Krasta Auto" - surengti mokymai vyko Klaipėdoje esančiame "National Golf Resort" golfo aikštyne, čia mokytojai buvo supažindinti su golfo taisyklėmis ir kitais svarbiais šio sporto niuansais, kad galėtų žinias perteikti moksleiviams. Klaipėdos rajono mokyklos, turėdamos uždarų patalpų golfo įrangą, galės ne tik mokyti moksleivius šio sporto pagrindų, bet ir dalyvauti tarpmokykliniuose turnyruose.

Uždarų patalpų golfo įrangą mokytojams įteikė "Krasta Auto" direktorius Olegas Martyniukas ir Lietuvos golfo federacijos prezidentas Rolandas Dovidaitis. Iš viso uždarų patalpų golfo komplektai įteikti 21 Klaipėdos regiono mokyklos atstovams.

"Mokymai buvo organizuoti tam, kad mokytojai pajustų golfo žaidimo esmę ir galėtų ją perteikti moksleiviams. Jie perėjo visus etapus nuo kamuoliuko mušimo iki ridenimo, susipažino su žaidimo tikslu bei technikomis. Mokytojai džiaugėsi, kad nuo šiol kūno kultūros pamokos taps įvairesnės", - sakė R. Dovidaitis.

Uždarų patalpų golfo įranga balandį buvo įteikta Druskininkų miesto ir rajono mokykloms, gegužę - Lazdijų rajono mokykloms, birželį - Joniškio rajono mokykloms. Savo eilės laukia ir kitų miestų bei rajonų mokyklos. Kai kuriose Lietuvos mokyklose golfas jau įtrauktas į pasirenkamų dalykų sąrašą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių