Quantcast

Kaunietė E. Kareckaitė: laukiu akimirkos, kai žengsiu į narvą

  • Teksto dydis:

„Svarbiausia daryti tai, ką myli, kas suteikia didžiausias emocijas, aistrą, – sako kovotoja Ernesta Kareckaitė, besirengianti debiutui kovos narve. – Labai džiaugiuosi man suteikta galimybe išbandyti save dar kartą“.

Gegužės 3 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje E. Kareckaitė žengs į tarptautinio turnyro „MMA Bushido’77 Fighting Championship“ narvą.

„Narvas man labai patinka, – teigia dvidešimtmetė kovos menų klubo „Cunamis“ auklėtinė. – Tik į ji, įžengus viskas tampa nebesvarbu. Jaučiuosi tarsi savo vietoje“.

Įspūdingomis pergalėmis ringe pagarsėjusi mišriųjų kovos menų atstovė prisipažino, kad šįkart pasirengimas kovai yra kiek kitoks. „Jis yra sunkus, – atvirauja E. Kareckaitė. – Visada ruošiuosi nuosekliai, klausau trenerio Igno Baryso, atiduodu visą save. Šįkart daugiau laiko skiriame spaudimo prie sienos technikai“.

Pasak E. Kareckaitės, kiekviena kova suteikia didelę patirtį. „Stengiuosi mokytis iš savo klaidų, jas taisyti ir daugiau nebekartoti, – šypsosi kovotoja. – Mano kelionė dar tik prasideda, esu dar labai jauna profesionaliame sporte, turiu dar labai daug išmokti. Tačiau džiaugiuosi, kad šalia turiu I. Barysą, kuriuo neabejoju. Todėl žinau, kad viskas yra įmanoma“.

Prie pergalių besipratinanti kaunietė teigia, kad triumfo skonis yra labai saldus. „Bet daugiausiai emocijų suteikia pats procesas, kurio metu matai, kaip keitiesi, tobulėji. Kovotojas nuolat privalo tobulėti. Jeigu pastebi savyje šį procesą, esi pats laimingiausias kovotojas pasaulyje“, – sako E.. Kareckaitė. 

Naujienas apie artėjantį turnyrą „MMA Bushido’77 Fighting Championship“ sekite www.bushido.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių