Quantcast

„Kaunas Hockey“ čempionato pusfinalyje susirems su „Hockey Punks“

  • Teksto dydis:

Vėlų ketvirtadienio vakarą paaiškėjo reprezentacinės Kauno ledo ritulio komandos „Kaunas Hockey“ priešininkai Lietuvos ledo ritulio čempionato pusfinalyje.

Tai – vilčių Rokiškio „Rokiškiui“ ketvirtfinalyje nepalikę, lemiamas varžybas rezultatu 9:1 baigę vilniečiai „Hockey Punks“. Komandos pirmame pusfinalio mače susitiks kovo 11 d., sekmadienį.

Būtent „Hockey Punks“ buvo ta komanda, su kuria „Kaunas Hockey“ kovojo dėl antrosios pozicijos turnyrinėje čempionato lentelėje. Tuokart nusileidę kauniečiams „pankai“ neabejotinai sieks atsirevanšuoti. Tačiau Kauno komanda tai, kad užėmusi antrąją vietą pateko iškart į pusfinalį, išnaudojo efektyviai. Laisvą laiką žaidėjai skyrė ne tik treniruotėms, bet ir varžovų komandos pliusų ir minusų tyrimams bei buvusių susitikimų analizei, rašoma pranešime spaudai.

„Man atrodo, sezono pradžioje daug kas netikėjo, kad debiutas bus pavykęs ir nueisime taip toli – mūsų pačių tikslai vis perkeliami tolyn, dabar tikslas yra auksas“, – sako „Kaunas Hockey“ vyriausiasis treneris Jevgenijus Čugajus.

Sekmadienį varžybose nedalyvaus Kauno komandos žaidėjas Dmitrijus Beliakovas, kuris rungtynėse su „Hockey Punks“ patyrė peties traumą. Tikimasi, kad jis prisijungs kovo 13 d. mače, kuris vyks Vilniuje.

Pirmojo pusfinalio mačo pradžia kovo 11 d.  18 val. „Kaunas Hockey“ avansu dėkoja kaskart augančiam gerbėjų būriui už palaikymą. „Net stebina tai, kad kaskart arenoje matome naujus veidus, džiugu, kad ledo ritulio virusas kimba ir Kaune“, – į Kauno ledo areną „Baltų ainiai“ kviečia P. Nausėda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių