Quantcast

Irkluotojams A. Sejai ir V. Korobovui – prezidentės sveikinimai

  • Teksto dydis:

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino šalies sportininkus – baidarininką Artūrą Seją ir kanojininką Vadimą Korobovą Pasaulio jaunių ir jaunimo baidarių ir kanojų irklavimo čempionate Plovdive (Bulgarija) iškovojus aukso medalius.

Pasak šalies vadovė, šiame čempionate sportininkai pademonstravo geriausias sportininkų savybes – pasitikėjimą savo jėgomis, ryžtą siekti pergalės ir įrodė, kad neturi lygių savo tarpe.  

Prezidentė palinkėjo, kad šie medaliai suteiktų daug drąsos ir įkvėpimo, siekiant didžiausio sportinio meistriškumo ir pasitinkant laukiančius naujus iššūkius.

Ministras Pimininkas Saulius Skvernelis taip pat pasveikino šiuos sportininkus. Taip pat premjeras sveikina Europos biatlo ir triatlo čempionate Veidene (Vokietijoje) prizines vietas iškovojusias Aureliją Tamašauskaitę (aukso medalis), Liną Batulevičiūtę (sidabro medalis) ir Ievą Želvytę (bronzos medalis).

„Dėkoju už tai, kad savo pergalėmis visam pasauliui skelbiate Lietuvos vardą. Savo ryžtu, atsidavimu sportui ir nepaliaujama stiprybe esate pavyzdys, kaip galima pasiekti aukščiausių rezultatų. Ir tai daugiau nei asmeniniai pasiekimai, tai – visos šalies pasididžiavimą ir įkvėpimą keliantys nuopelnai. Linkiu didžiausios sėkmės Jūsų sportiniame kelyje“, – sako Vyriausybės vadovas S. Skvernelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių