Quantcast

Gruodį sūnaus susilaukusi V. Azarenka į kortus sugrįžo pergalingai

  • Teksto dydis:

Buvusi pirmoji pasaulio raketė Viktorija Azarenka savo sugrįžimą į tenisą pažymėjo pergale.

Gruodžio mėnesį sūnaus Leo susilaukusi tenisininkė savo pirmąjį mačą po daugiau nei metus trukusios pertraukos laimėjo 6:3, 4:6, 7:6 (9:7), o pirmame „Mallorca Open“ etape ji įveikė japonę Risą Ozaki.

V.Azarenka oficialaus mačo nežaidė nuo praėjusių metų „French Open“ turnyro, o sugrįžusi į kortus turėjo net tris kartus gelbėtis nuo varžovės taško, kuris jai galėjo lemti pergalę.

74 pasaulio raketė iš Japonijos trečiame sete du kartus palaužė savo varžovę ir padavė pergalei pirmaudama 5:4, tačiau tuomet mačas buvo nutrauktas dėl tamsos. Trečiadienį pratęsus susitikimą baltarusė išplėšė pratęsimą, kuriame atsiliko 3:5, tačiau vis tiek sugebėjo nugalėti.

Praėjusiais metais ji ant žolės dangos taip ir nerungtyniavo, o šį aikštės paviršių ji savo karjeroje renkasi retai. Dėl vietos „Mallorca Open“ ketvirtfinalyje V.Azarenka susitiks su septintąja pagal skirstymą Ana Konjuh.

Trečiadienį Ispanijoje buvo sužaistas ir pirmasis aštuntfinalio mačas, kuriame Kristyna Pliškova 6:3, 7:6 (9:7) įveikė Francesca Schiavone.

Į antrąjį „Mallorca Open“ etapą patekusios tenisininkės jau užsitikrino 30 WTA reitingo taškų bei 2742 eurų piniginę premiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių