Quantcast

G. Volungevičiūtė - Scheidt pasaulio buriavimo taurės etape Prancūzijoje antra

  • Teksto dydis:

Prancūzijoje vykstančiame pasaulio buriavimo taurės etape į antrąją vietą moterų "Laser Radial" jachtų klasėje pakilo tituluočiausia šalies buriuotoja Gintarė Volungevičiūtė Scheidt. Po ketvirtosios regatos dienos, skaičiuojant septynių geriausių plaukimų rezultatus iš aštuonių, jo turi 38 baudos balus.

G. Volungevičiūtė Scheidt laimėjo septintąjį plaukimą, o aštuntajame finišavo penkta.

Lydere su 25 baudos balais tebėra aštuntojo plaukimo nugalėtoja belgė Evi Van Acker, o trečiojoje pozicijoje su 44 baudos balais - danę Anne-Marie Rindon.

Taip pat šioje klasėje startuojanti Viktorija Andrulytė septintajame plaukime finišavo 30-a, aštuntajame - 26-a ir su 138 baudos balais bendrojoje įskaitoje nukrito į 22-ą vietą tarp 40 dalyvių.

Į 36-ą poziciją (po 11 plaukimų) tarp 40 dalyvių su 298 baudos balais pakilo "RS:X" burlenčių klasėje startuojantis Juozas Bernotas. Jis septintajame plaukime buvo 37-as, aštuntajame - 30-as, devintajame - 37-as, dešimtajame 27-as, o vienuoliktajame - 20-as.

Lyderiu šioje klasėje tebėra prancūzas Pierre'as Le Coqas (60), lenkiantis graiką Byroną Kokkalanį (75) ir lenką Piotrą Myszką (77 baudos balai).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių