Quantcast

Elektrėnų „Energijos“ ledo ritulininkus treniruos specialistas iš Baltarusijos

  • Teksto dydis:

Stipriausias šalies ledo ritulio klubas Elektrėnų "Energija" rengiasi naujajam sezonui Baltarusijos lygoje, kuri startuos jau rugsėjo pradžioje.

Lietuvių komandą treniruoja naujas specialistas iš Baltarusijos Dmitrijus Ovsianikovas. Elektrėniškių vyriausiasis treneris yra žaidęs Minsko "Dinamo", Minsko "Keramin" (abu Baltarusija), Sankt Peterburgo SKA (Rusija) klubuose ir nacionalinėje Baltarusijos rinktinėje.

1991 metais D.Ovsianikovas baigė valstybinį Baltarusijos universitetą trenerio specialybę, 2010-aisiais - aukštąją trenerių mokyklą Minske ir treniravo Žlobino "Metalurg", "HK Brest" ir "HK Lida" komandas.

"Sudėtis komandos labai optimistinė. Didžiausias pastiprinimas klubui yra Mindaugas Kieras. Ko gero neišvysime Baltarusijos lygoje rungtyniaujančių veteranų Tomo Vyšniausko ir Šarūno Kuliešiaus, nebus Pauliaus Gintauto ir Aimo Fiščevo, kurie rungtyniaus Tarpžemyninės (MHL) A lygos klubuose. Šiais metais turėsime dar daugiau jaunimo, o jaunių rinktinės lyderiui Artūrui Laukaičiui, tikiuosi, šis sezonas bus geras tramplinas jo karjeroje į priekį. Dar liko susiderinti dėl sąlygų su keliais žaidėjais, bet viskas bus gerai", - teigia vienas komandos vadovų Petras Nausėda.

Elektrėnų "Energijos" ledo ritulininkai naujajam sezonui rengiasi jau nuo liepos vidurio. Pirmąsias draugiškas rungtynes žais šį šeštadienį Uogrėje su miesto komanda žaisiančia Latvijos stipriausioje lygoje.

"Enegijos" sudėtis

vartininkai - Nerijus Dauksevičius, Donatas Žukovas, Maksim Čiževskij;

gynėjai - Justinas Vėželis, Ernestas Pavlovskis, Rolandas Aliukonis, Karolis Kubilius, Aurimas Gaidauskas, Mindaugas Kieras, Artūras Visockas, Anton Korneičiuk;

puolėjai - Martynas Šlikas, Lukas Vėželis, Andrius Židkovas, Deividas Kazlauskas, Dominykas Škadauskas, Dovydas Kulevičius, Vytautas Jagelavičius, Aivaras Bendžius, Rokas Bazys, Erikas Sadauskas, Dominykas Bisturys, Mantas Marcinkevičius, Artūras Laukaitis ir Deivid Četvertak.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių