Quantcast

Debiuto narve laukiantis kovotojas I. Osininas: visada to norėjau

  • Teksto dydis:

„Norisi kažko naujo, - nusijuokė kovotojas Igoris Osininas, paskelbęs, kad rengiasi debiutui mišriųjų kovos menų narve. - Man visada labai patiko stebėti kovas narve, todėl nusprendžiau išbandyti save. Bus nelengva, tačiau niekada ir neieškojau lengvų kelių“.

Kikboksininko debiutas narve įvyks gegužės 3 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiančiame tarptautiniame turnyre „MMA Bushido'77 Fighting Championship“.

„Pasirengimas kovai? Sunku, - prisipažino „Sparta Gym“ auklėtinis I. Osininas. - Labai nualina imtynių treniruotės. Jos atima labai daug jėgų, bet darau viską, kad į narvą žengčiau pasiruošęs. Treniruotėse ugdome ištvermę ir didiname jėgą. Kol kas jaučiuosi ganėtinai neįprastai, tačiau labai noriu sukovoti narve, pagal mišriųjų kovos menų taisykles. Tai yra didelis iššūkis, kuris motyvuoja judėti pirmyn“.

Ne vieną skambią pergalę ringe iškovojęs I. Osininas teigia, kad žingsnis į narvą nėra atsisveikinimas su kikboksu.

„Tikrai neatsisveikinsiu su kikboksu, - sakė kovotojas. - Jūs mane dar tikrai pamatysite ne kartą kovojantį. Juk ateitį nuspėti yra labai sudėtinga. Sporte savo ateities niekas nežino. Viską žino tik Dievas, todėl tiesiog sportuoju, nes man tai žiauriai patinka. Tai yra mano gyvenimas“.


Šiame straipsnyje: Igoris OsininasdvikovaMMA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių