Quantcast

Dar vieną varžovę sutriuškinusi S. Williams – „Australian Open“ pusfinalyje

  • Teksto dydis:

Antroji pasaulio raketė Serena Williams užtikrintai žygiuoja link septintojo „Australian Open“ čempionės titulo.

Geriausia JAV tenisininkė trečiadienį ketvirtfinalyje 6:2, 6:3 sutriuškino ir 9-ą vietą WTA reitinge užimančią britę Johanną Kontą.

Antrame sete J.Konta išsiveržė į priekį 3:1, tačiau persvaros išsaugoti nesugebėjo – S.Williams tuomet pelnė penkis geimus iš eilės ir užsitikrino vietą „Australian Open“ pusfinalyje.

Antroji pasaulio raketė pusfinalį pasiekė jau dešimtame „Didžiojo kirčio“ turnyre iš eilės. Už tai jai atiteko 720 WTA reitingo taškų ir 900 tūkst. Australijos dolerių.

Melburne vykstančio turnyro pusfinalyje S.Williams susitiks su sensaciją pateikusia kroate Mirjana Lučič-Baroni, kuri 6:4, 3:6, 6:4 netikėtai nugalėjo penktąją pasaulio raketę Karoliną Pliškovą iš Čekijos.

S.Williams tai – auksinė proga. Jei pusfinalyje nugalės M.Lučič-Baroni, o finale paties sesę Venus arba kitą tautietę CoCo Vandeweghe, ji susigrąžins pirmosios pasaulio raketės titulą.

Šią savaitę Australijoje S.Williams bandys iškovoti jau septintą „Australian Open“ čempionės titulą. Jei pavyktų tai padaryti, ji pagerintų ir vokietės Steffi Graf 22 laimėtų „Didžiojo kirčio“ turnyrų rekordą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių