Quantcast

„Žalgirio“ futbolininkai išplėšė pergalę Gargžduose

  • Teksto dydis:

Vilniaus “Žalgiris” sutvirtino lyderio pozicijas A lygoje, kai penktadienį Gargžduose paskutinėmis dvikovos sekundėmis 2:1 palaužė “Bangos” komandą.

Jau rungtynių pradžioje Marekas Zubas dėl traumos privalėjo pakeisti Artūrą Žulpą. Vietoje jo aikštėje pasirodė Andrezinho, nulėmęs svečių pergalę.

Pirmame kėlinyje įsiminė Jakubo Wilko smūgis, kai Šarūnas Jurevičius perkėlė kamuolį per skersinį. “Bangos” gynėjai neklydo, bet 29 min. suklydo Š.Jurevičius, nesugavęs Artako Jedigariano spirto kamuolio. Pirmas prie kamuolio suskubęs Linas Pilibaitis įmušė įvartį. Kėlinys “Žalgiriui” baigėsi apmaudžiai. A.Jedigarianas baudos aikštelėje pargriovė Sergejų Ševčiuką, o 11 m baudinį realizavo Evaldas Grigaitis – 1:1.

Antrame kėlinyje vyravo pozicinis žaidimas. “Bangos” žaidėjai gindamiesi judėjo mobiliai ir neleido “Žalgiriui” susikurti progų. Vis tik vilniečiai išlėšė pergalę per teisėjo pridėtą laiką. Po Jakubo Wilko perdavimo prieš Š.Jurevičių iššokęs Andrezinho smūgiavo iš arti. Kamuolį spėjo išmušti gynėjai, bet teisėjas Darius Petraša nusprendė, kad kamuolys jau buvo kirtęs vartų liniją.

Prieš paskelbiant rungtynių pabaigą, teisėjas parodė raudoną kortelę Deividui Šemberui, kuris įsivėlė į konfliktą su Karoliu Urbaičiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių