Quantcast

„Vytis“ pergalingai užbaigė pirmąjį „Futsal A lygos“ ratą

  • Teksto dydis:

Kauno „Vyčio“ salės futbolininkai sekmadienį pergalingai užbaigė pirmąjį „Futsal A lygos“ ratą. Braziliškasis „Vytis“ žiūrovams pademonstravo tikrą futbolo šou, įmušė 12 įvarčių ir „Vievio žiedą“ sutriuškino 12:5. Tai leido įpusėjus sezonui džiaugtis pirmąja vieta turnyro lentelėje.

Ankstyvas mačas Kauno sporto halėje prasidėjo aktyviu šeimininkų žaidimu. Nors pirmosios pusprogės liko neišnaudotos, septintąją minutę Thyago atidarė komandos įvarčių sąskaitą, o vos po minutės rezultatą padvigubino Guesinho.

Po tokio starto „Vievio žiedas“ buvo priverstas sušaukti minutės pasitarimą, tačiau nepadėjo ir tai. 13-ąją minutę rezultatas tapo jau 3:0 po kapitono Mindaugo Zlatkaus įvarčio iš arti.

„Vievio žiedas“ nebuvo nusiteikęs nusileisti ir Gražvydas Mikulėnas rezultatą sušvelnino (1:3), tačiau kaip parodė tolimesnė įvykių eiga, vilčių išsivežti bent tašką iš Kauno „Vievio žiedas“ neturėjo jokių.

Braziliškasis „Vytis“ ir toliau dominavo aikštėje, žaidė gražų, kombinacinį futbolą, o sporto halėje susirinkę gerbėjai ne kartą aplodismentais palydėjo ne tik šeimininkų įvarčius, bet ir įspūdingus žaidimo epizodus.

Pirmasis kėlinys baigėsi „Vyčiui“ pirmaujant 6:2, o antroje rungtynių pusėje netrukus pasiekė ir dviženklę atžymą – 10:2.

Antrojo kėlinio antroje pusėje aikštėje rungtyniavo jau įprastai mažiau „Vyčio“ gretose galimybių pasireikšti turintys futbolininkai, tačiau ir jiems pavyko įmušti keletą įvarčių, nors nestigo ir klaidų gynyboje. Galutinis dvikovos rezultatas – net 12:5. Tai rezultatyviausios „Vyčio“ rungtynės „Futsal A lygoje“ šiemet.

Tris įvarčius šiame mače nugalėtojams įmušė Thyago, po du pridėjo Alexas ir Guesinho, kartą kamuolį į tinklą pasiuntė M. Zlatkus, Klebinho, Benas Buzevičius, Deividas Kuodis ir Benas Kudirka.

Lietuvos čempionatui įpusėjus „Vytis“ geresnio įvarčių santykio dėka pakilo į pirmąją lentelės vietą, tačiau tiek pat taškų turi ir Panevėžio „Baltija“. „Futsal A lygos“ kovos į Lietuvos arenas sugrįš jau po rinktinių pertraukos.

Pirmajame rate „Vytis“ iškovojo septynias pergales ir du kartus sužaidė lygiosiomis. Komanda įmušė 47 ir praleido 23 įvarčius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių