Quantcast

Vilniaus „Žalgiris“ atsisveikino su dviem žaidėjais

  • Teksto dydis:

Nuo liepos 1 dienos Lietuvos futbolo čempionas Vilniaus "Žalgiris" atsisveikino su dviem komandos žaidėjais - Jakubu Wilku ir Luku Lidakevičiumi.

Su Lenkijos futbolininku atsisveikinta pasibaigus žaidėjo sutarčiai su klubu, o Luko Lidakevičiaus kontraktas nutrauktas abipusiu susitarimu.

Jakubas Wilkas žalgiriečiams atstovavo 2013-aisiais bei po trumpos pertraukos į komandą sugrįžo 2014-aisiais. Per dvejus Vilniuje praleistus metus lenkas "Žalgirio" gretose sužaidė 61-as rungtynes, per kurias įmušė 19 įvarčių ir atliko 36 rezultatyvius perdavimus. Lenkas kartu su komanda tris kartus iškovojo LFF taurę bei supertaurę ir kartą pasipuošė "SMScredit.lt A lygos" čempionų medaliais.

Prieš atvykimą į "Žalgirį" J. Wilkas atstovavo Poznanės SKS ir "Lech" klubams, o po to Gdansko "Lechia" ekipai. 2014-aisiais jis trumpam buvo palikęs žalgiriečių gretas ir pusmečiui persikėlė į Rumunijos "Vaslui" klubą.

Lukas Lidakevičius prie "Žalgirio" gretų prisijungė 2013 metais, tačiau pagrindinėje komandoje nedebiutavo. Klaipėdietis rungtyniavo "Žalgiris B" ekipoje, o jos garbę gynė 30 rungtynių. Vartininkas 2014 metais buvo pusmečiui paskolintas "Klaipėdos granito" ekipai, jos gretose sužaidė 8 mačus. Prieš prisijungdamas prie sostinės klubo L. Lidakevičius atstovavo antros pagal pajėgumą Anglijos lygos klubui "Barnsley".

Vilniaus "Žalgiris" dėkoja J. Wilkui bei L. Lidakevičiui už jų indėlį į klubo pasiekimus bei linki sėkmės priimant ateities iššūkius



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių