Quantcast

V. Lekevičius: dėkoju žaidėjams, kurie liko

Po ilgos pertraukos Lietuvos futbolo čempionate šeštadienį Marijampolėje vėl į aikštę išbėgs Klaipėdos „Atlanto“ žaidėjai.

Uostamiesčio vienuolikėje bus mažai futbolininkų, kurie vilkėjo geltonus marškinėlius ankstyvą pavasarį.

„Buvo daug kalbų, kad „Atlanto“ neliks iš viso. Didelėmis pastangomis pavyko išsaugoti komandą, kuri toliau gyvuos, – gera naujiena pasidalijo klubo generalinis direktorius Vacys Lekevičius. – Šeštadienį mus mėgstantys futbolo mėgėjai ir mūsų matyti nenorintys piliečiai galės įsitikinti, kad  legendinis klubas – gyvas.“

Anot V.Lekevičiaus, per pertrauką atlikta nemažai darbų. Artimiausiomis dienomis į „Atlantą“ atvyks būrelis legionierių, o iki rugpjūčio vidurio bus visiškai sukomplektuota ekipa.

„Įpusėjus rugpjūčiui, kai bus visi žaidėjai, tapsime konkurencingi su kitomis Lietuvos vienuolikėmis“, – pažadėjo vadovas.

„Atlanto“ branduolį iki sezono pabaigos sudarys komandoje likę patyrę žaidėjai – Andrius Bartkus, Tadas Labukas, Marius Papšys, Deividas Lukošius, Leandro da Silva, Bruno, Deividas Šiuša, Gustas Gumbaravičius, Glebas Sonas.

Iš Portugalijos į Klaipėdą grįžo vartininkas Andrejus Želninas, iš Rusijos atvyko gynėjo ir saugo pozicijose žaidžiantis armėnas Martunas Abovianas, saugas iš Belgijos – Omaras Diarra.

Taip pat laukiamas vartų sargas iš Lenkijos – Dawydas Smugas, puolėjas iš Rusijos – Sergejus Sipatovas.

V.Lekevičiaus užrašų knygoje dar yra nemažai būsimų komandos futbolininkų, daugiausiai iš Ukrainos, pavardžių.

„Dėkoju žaidėjams, kurie liko klube. Kviečiu neeskaluoti kalbų apie įvairius gelbėtojus iš užsienio. „Atlantas“ šiai dienai atviras visiems investuotojams, kurie laukiami klube. Nuo komandos nenusisuko miesto valdžia, žadanti padėti dabar ir ateityje“, – teigė klubo galva.

Artimiausias rungtynes savo stadione uostamiesčio vienuolikė žais rugpjūčio 7 d. 20 val. Rungtynės su Kauno „Stumbru“ atsakys, kuri iš jų pateks į kitą Lietuvos futbolo taurės turnyro etapą.

„Laukiame futbolo mėgėjų varžybose, – kvietė V.Lekevičius. – Kurie ateis į rungtynes, palaikys mus ir morališkai, ir finansiškai.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
as apie futbola nekazka nusimanau, bet kiek suprantu jei kas nors nepavyksta is vadovu ar treneriu , jis pasikeicia ir uzleidzia kitiems pasireiksti.

Anonimas

Anonimas portretas
grazus blovjobas

Elfas ( Atlantas)

Elfas ( Atlantas) portretas
Artimiausias savo stadione..nedaskaičiau:) Sėkmės Atlanto vyrams !.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių