Quantcast

UEFA keičia apdovanojimų tradiciją: iš VIP tribūnos nusileis pas žaidėjus

  • Teksto dydis:

UEFA prezidentas Aleksandras Čeferinas nutraukė savo pirmtako Michelio Platini pradėtą tradiciją, apdovanoti komandų kapitonus trofėjais VIP tribūnoje.

Nuo šiol, A.Čeferino sprendimu, apdovanojimų ceremonija vyks aikštėje – taip bus visų UEFA klubų ir nacionalinių rinktinių varžybose.

„Oficialūs asmenys turi nusileisti iš tribūnų pas žaidėjus – į jų areną – ir jiems atiduoti pagarbą“, – sakė pernai rugsėjį UEFA prezidentu išrinktas slovėnas.

UEFA vadovai taip pagerbs žaidėjus jau kitą savaitę Stokholmo stadione, kur įvyks Europos lygos finalas tarp Amsterdamo „Ajax“ ir „Manchester United“ klubų.

Kai M.Platini buvo išrinktas UEFA prezidentu 2007 metais, jis buvo pakeitęs apdovanojimų tvarką ir nutraukęs tradiciją įteikti komandoms trofėjų viduryje aikštės per konfeti lietų. Dešimt metų čempionais tapdavę futbolininkai lipdavo laiptais į VIP tribūną, kad atsiimtų iškovotą taurę ir medalius.

Dabar UEFA sako, kad apdovanojimų ceremonija aikštėje aiškiau bus matoma ir žiūrovams stadione bei prie televizijos ekranų.


Šiame straipsnyje: UEFAfutbolasVIP tribūna

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių