Quantcast

„Trakų“ komandą papildė devyniolikmetis gynėjas iš Nigerijos

  • Teksto dydis:

Po UEFA Europos lygos du pralaimėjimus patyrę ir į trečią vietą A lygoje nusmukę „Trakų“ futbolininkai dar labiau keičiasi. Komandą palieka joje neįsitvirtinęs italas Mattia Broli bei vilčių nepateisinęs baltarusis Dmitrijus Rekišas.

„Kalbant apie Mattią, tai jis rado klubą Italijoje ir pats pasiprašė atleidžiamas. O kalbant apie Dmitrijų, tai tikėjomės iš jo daugiau. Noriu palinkėti abiem rasti savo vietą bei sėkmės“, – apie atsisveikinimą su dviem žaidėjais kalbėjo sporto direktorius Virmantas Lemežis, pridūręs, jog komandą papildo devyniolikmetis Alma Wakili iš Nigerijos.

„Į „Trakus“ Alma atvyksta iš Belgijos. Jis žaidžia kairiojo gynėjo pozicijoje. Kol neaišku, kokia situacija su Vaidoto Šilėno keliu, mums ši pozicija buvo labai svarbi. Futbolininkas jau kelias savaites yra Lietuvoje, matėme jo sugebėjimus, tad neabejojame, jog jis tikrai susitiprins mūsų komandą“, – kalbėjo V.Lemežis.

A.Wakili gali debiutuoti jau šio ketvirtadienio rungtynėse su Utenos „Uteniu“. Dvikovos pradžia 18.30 Vilniaus LFF stadione.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių