Quantcast

„Trakų“ futbolininkai pradėjo ruoštis naujajam sezonui

  • Teksto dydis:

Senosios sostinės riteriai naujam sezonui kartu ruoštis pradės beveik po keturių savaičių, tačiau individualų pasiruošimą pradėjo jau daugelis. Pavyzdį komandai rodo kapitonas Deividas Česnauskis, kuris po paskutiniųjų šio sezono rungtynių ilsėjosi vos savaitę.

„Savaitę visiškai nesportavau, o nuo tada stabiliai vaikštau į sporto salę ir baseiną. Salė – tris kartus per savaitę, baseinas – kartą“, – sakė D. Česnauskis, pridūręs, kad iki sezono pradžios nori maksimaliai sustiprinti savo kūną.

„Mes visi turime planus, o ar juos žaidėjai pildo, priklauso tik nuo jų pačių. Aš ruošiu kūną tam, kad apsisaugočiau nuo traumų. Be to, kai prasidės komandinės treniruotės – man įeiti į ritmą bus žymiai lengviau“, – dėstė kapitonas.

Naujajam sezonui ruošiasi ir „Trakų“ simboliu tapęs Justinas Januševskis. 22 – ejų metų futbolininkas savo pasiruošimą pradėjo šią savaitę.

„Šiek tiek leidau sau pailsėti, tačiau laikas kibti į darbus. Nuo pirmadienio pradėjau bėgioti krosus, o nuo kitos savaitės planuoju darbą sporto klube. Atostogos baigėsi. Iki sausio 9 d. dirbsiu vienas, o nuo tada – su komanda“, – sakė J. Januševskis.

Darbo nevengia ir tik šiemet prie „Trakų“ prisijungęs nigerietis Alma Wakili, kuris iškart po sezono išvyko į Airiją pas savo brolį.

„Gerai pailsėjau – užteks. Turiu man asmeniškai sudarytą programą, kurios nuosekliai laikausi. Lietuvoje aš praleidau gerą laiką, tačiau noriu pasiruošti taip, kad tas laikas būtų dar geresnis. Aišku, turiu omenyje turnyrinę lentelę ir mūsų vietą joje“, – pasakojo gynėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių