Quantcast

„Trakų“ finišo tiesiojoje – šešerios rungtynės su „Sūduva“ ir „Žalgiriu“

  • Teksto dydis:

Trejus metus iš eilės A lygos prizininkais tapusiems „Trakų“ futbolininkams sezono finiše iš paskutinių dešimties rungtynių net šešis kartus jėgas teks išmėginti su dviem šiuo metu stipriausiomis Lietuvos komandomis - Vilniaus „Žalgiriu“ ir Marijampolės „Sūduva“.

Patys trakiškiai tai priima kaip iššūkį.

„Visada smagiau pasitikrinti su lyderiaujančiomis komandomis. Be to, situacija tokia, kad taškai visiems reikalingi, todėl intrigos, kovos turėtų būti labai daug. Reikia nepamiršti, kad mūsų dar laukia ketverios rungtynės su kitomis komandomis, kur privalome iškovoti visus dvylika taškų. Kitokio varianto būti negali“, - sakė gynėjas Justinas Januševskis.

„Tvarkaraštis, iš tiesų, sudėtingas, bet lygiai toks pats sudėtingas jis tiek „Žalgiriui“, tiek „Sūduvai“, o taškai reikalingi visiems. Rungtynių grafiko nepasirinksi, todėl teks prisitaikyti prie tokio, koks jis yra. Tikimės sunkių rungtynių ir stengsimės surinkti kuo daugiau taškų, nepriklausomai nuo to, ar žaisime prieš čempionato lyderius ar autsaiderius. Tiek mes žaidėjai, tiek treneriai įdedame daug darbo treniruotėse, kad lemiamu momentu į aikštę eitumėm tik dėl pergalės“, - teigė puolėjas Donatas Kazlauskas.

„Minusų čia nematau, tik pliusai. Sezono pabaigoje daug rungtynių su gerais varžovais leis tobulėti ir mums patiems. Tikiu, kad dar galime nustebinti. Visos likusios rungtynės mums bus tarsi finalai, kuriuose turime rinkti maksimaliai daug taškų. Galvoju, kad laukia įdomi sezono pabaiga“, - kalbėjo saugas Modestas Vorobjovas.

„Čempionato pabaiga bus sunki, bet tuo pačiu labiau motyvuojanti. Komandoje visi žinome, kad praradinėti taškų nebegalime. Taip, laukia net šešerios rungtynės su komandomis, kurios šiuo metu užima pirmą ir antrą vietas, bet tai nelabai ką reiškia. Juk kai žaidėme su žemesnes vietas užimančiomis komandomis, jos taškų lengvai irgi nedalino. Žaisti su „Sūduva“ arba „Žalgiriu“ reiškia didesnę motyvaciją. Šios komandos dar yra aukščiau už mus, o mes norime parodyti, kad nesame už jas prastesni. Aišku, iki tų rungtynių dar laukia „Palangos“ barjeras“, - sakė „Trakų“ žaidėjas Valentinas Jeriomenka.

Artimiausias rungtynes „Trakai“ žais ketvirtadienį namuose su „Palanga“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių