Quantcast

Tradiciniame Kalėdiniame šeimų turnyre - gera nuotaika ir futbolo kovos

  • Teksto dydis:

Paskutinį savaitgalį prieš Kalėdas Šventupėje ir Ukmergėje į Respublikinį Kalėdinį šeimų turnyrą tradiciškai renkasi futbolą mylinčios ir aktyviai laisvalaikį leidžiančios šeimos.  Šiais metais norą dalyvauti turnyre pareiškė devynios šeimos.  Burtų keliu šeimos buvo suskirstytos į tris pogrupius po tris komandas.

A pogrupyje kovojo Ališauskų iš Ukmergės šeima, Civilkų iš Vilniaus šeima ir Buzevičių iš Kauno šeima. Buzevičiai ir Ališauskai nugalėjo Civilkas 6:0 ir 7:3, o tarpusavyje sužaidė lygiosiomis 3:3. Dėl geresnio įmuštų – praleistų įvarčių santykio pirmą vietą grupėje iškovojo Buzevičiai. Ališauskai liko antri, o Civilkų šeimai teko tenkintis trečia vieta grupėje.

B pogrupyje susitiko Vitkauskų šeima iš Trakų, Jackų šeima iš Šiaulių ir Norgėlų šeima iš Ukmergės. Dvi pergales iškovojo ir pirmą vietą grupėje užėmė Vitkauskai. Vitkauskų šeimyna 2:1 nugalėjo Jackus ir 1:0 Norgėlas. Antroje vietoje liko Jackai, 3:0 nugalėję šeimą iš Ukmergės.

Burtai lėmė, kad į C pogrupį pateko Ragauskai iš Jonavos, Gudėnai iš Kauno ir Viktoravičiai iš Šiaulių. Pirmą vietą grupėje iškovojo Viktoravičiai, nugalėję 4:0 Ragauskus ir 3:1 Gudėnus.  Antrą vietą užėmė kauniečiai, 3:0 nugalėję šeimą iš Jonavos.

Po grupės varžybų buvo traukiami burtai, siekiant išsiaiškinti, kurios 1-2 vietas užėmusios šeimos susitiks tarpusavyje dėl patekimo į finalinį pogrupį, kur kovos dėl 1-3 vietų. Burtai lėmė, kad A pogrupio nugalėtojai Buzevičiai susitiko su Gudėnais. Po atkaklios ir rezultatyvios kovos Buzevičiams pavyko palaužti savo varžovus ir iškovoti pergalę 5:4. B pogrupio nugalėtojai Vitkauskai susitiko su Ališauskais. Po pratęsimo pergalę 1:0 šventė Vitkauskai. Paskutinėse atkrintamosiose varžybose taip pat prireikė pratęsimo. Galiausiai Vitkauskai nugalėjo Jackus 2:1 ir pateko į finalinį trejetuką.

Finale Buzevičiai, Vitkauskai ir Viktoravičiai tarpusavyje sužaidė po vienerias rungtynes. Dvi pergales ir pirmąją vietą iškovojo Viktoravičiai, kurie 3:1 nugalėjo Buzevičius ir 5:0 Vitkauskus. Dėl antros vietos vyko atkakli kova. Pasibaigus pagrindiniam rungtynių laikui, rezultatas buvo lygus 1:1. Dėl geresnio įmuštų-praleistų įvarčio santykio antra vieta atiteko Buzevičiams. Vitkauskams iš Trakų teko tenkintis trečia vieta.

Šeimoms nugalėtojoms buvo įteiktos taurės, medaliai, diplomai, Hummel sportinė apranga. Visos šeimos dalyvės gavo pagrindinių rėmėjų dovanas – šakočius, saldainius, sportinį inventorių. Kiekvienos šeimos geriausias žaidėjas vyras ir žaidėja moteris gavo asmeninius prizus. Apdovanojimus šeimoms įteikė Ukmergės savivaldybės direktorius Stasys Jackūnas. Turnyro metu vyko loterija, kurioje šeimos ir žiūrovai galėjo laimėti vertingus rėmėjų prizus.

Geriausi komandų žaidėjai:

Indrė Vitkauskienė ir Rimas Vitkauskas (Vitkauskų šeima)
Deimantė Tamulytė ir Edvinas Peskovas (Viktoravičių šeima)
Kornelija Andrulytė ir Andrius Buzevičius ( Buzevičių šeima)
Gabija Karaliūtė ir Edmundas Pukys (Gudėnų šeima)
Greta Kaselytė ir Manfredas Lukjančukas (Jackų šeima)
Šarūnė Dragūnaitė-Ališauskienė ir Deividas Kavoliūnas (Ališauskų šeima)



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių