Quantcast

„Stumbro“ žaidėjas D. Galkevičius: turėsim eiti į aikštę ir siekti maksimumo

  • Teksto dydis:

Kauno „Stumbro“ futbolininkai antradienį atskrido į Kiprą, kur ketvirtadienį žais atsakomąsias Europos lygos pirmojo atrankos etapo rungtynes su šalies vicečempionu Limasolio „Apollon“ klubu.

Pirmąsias rungtynes Alytuje kauniečiai laimėjo rezultatu 1:0, o pergalę paskutinę pagrindinio laiko minutę išplėšė Levanas Matčarašvilis, įmušęs itin gražų įvartį.

Antradienį kelionę „Stumbras“ pradėjo ketvirtą valandą ryto. Iš Kauno futbolininkai važiavo į Vilnių, o iš čia Larnaką pasiekė su persėdimu Kijeve. Atvykę į Kiprą Lietuvos taurės laimėtojai dar valandą važiavo į Nikosiją. Būtent čia ir vyks rungtynės, nes Limasolio stadionas neatitinka UEFA keliamų reikalavimų.

Papietavę futbolininkai ilsėjosi kambariuose, o vakare surengė lengvą treniruotę.

„Kelionė buvo ilga, tačiau turime kelias dienas aklimatizacijai, tad viskas gerai. Prieš treniruotę išsimiegojome ir nors dar jaučiasi nuovargis, tačiau spėsime pasiruošti rungtynėms. Vakare nėra taip karšta, oras vėsesnis ir tai netrukdo rungtyniauti. Dieną labai karšta, turbūt todėl dienomis čia futbolo niekas ir nežaidžia“, - „Stumbras TV“ kalbėjo saugas Dominykas Galkevičius.

Vyriausias „Stumbro“ futbolininkas supranta, kad ketvirtadienį laukia rimtas iššūkis, tačiau sako tikintis komanda: „Visada privalai tikėti, kad ir su kuo bežaistum. Turime eiti į aikštę ir siekti maksimumo. Kaip bus parodys laikas, bet šansų tikrai yra. Tai jau parodėme laimėdami namuose“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių