Quantcast

„Stumbro“ ir „Utenio“ futbolininkai sužaidė lygiosiomis

  • Teksto dydis:

Trečiose kontrolinėse rungtynėse Utenos „Utenio“ futbolininkai Kaune sužaidė lygiosiomis su Kauno „Stumbro“ futbolininkais 1:1 (1:0)

Rungtynes aktyviau pradėjo šeimininkai, bet pavojingesnių atakų prie uteniškių vartų nesukūrė.

Įpusėjus pirmajam rungtynių kėliniui varžovai po pakelto kampinio prie „Utenio“ vartų turėjo progą pasižymėti, bet uteniškis Lukas Paukštė atrėmė smūgiuotą kamuolį.

Kitoje atakoje Edgaras Mastianica puikiu smūgiu nuginklavo varžovų vartininką ir išvedė Utenos komandą į priekį.

Po pelnyto įvarčio „Utenio“ futbolininkai perėmė rungtynių kontrolę pirmajame kėlinyje.

Pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje uteniškiai prasižengė netoli savo baudos aikštelės. Iš 17 metrų smūgiavę „Stumbro“ futbolininkai turėjo galimybę išlyginti rezultatą, bet smūgiuotas kamuolys atsimušė į Utenos futbolininkų sienelę.

Į ilgąją pertrauką komandos iškeliavo uteniškiams pirmaujant.

Po pertraukos kauniečiai stengėsi greitai išlyginti rezultatą. Artėjant antrajam kėliniui į vidurį po Kauno „Stumbro“ pakelto kampinio Martynas Zaleckis pasiuntė kamuolį į uteniškių vartus ir išlygino rezultatą.

Artėjant rungtynėms į pabaigą Kiril Levšin perdavė kamuolį į baudos aikštelę kurioje Edgaras Mastianica galėjo persverti rezultatą, bet kamuolys skriejo virš vartų.

Kitoje atakoje šeimininkai turėjo puikią progą taip pat persverti rezultatą po pakelto kampinio, bet uteniškių vartininkas atrėmė smūgiuotą kamuolį.

Pačioje rungtynių pabaigoje abi komandos bandė rengti pavojingas atakas ir iškovoti pergalę, bet nei vienai ekipai nepavyko ir ekipos išsiskyrė taikiai.

Kauno „Stumbras“ – Utenos „Utenis“ 1:1 (0:1).

Utenos „Utenio“ gretose pasižymėjo Edgaras Mastianica.

Kitas kontrolines rungtynes uteniškiai žais Kaune jau kitą šeštadienį, vasario 20 d. su Kauno „Žalgirio“ futbolininkais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių