Quantcast

Stadionas ruošiamas LFF taurės finalui

  • Teksto dydis:

Šiaulių miesto savivaldybės stadionas jau ruošiamas gegužės 23-ąją vyksiančiai Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyro finalo dvikovai, o šventinę atmosferą rungtynių metu tikimasi sukurti pakviečiant kuo daugiau žiūrovų.

Pernai viena svarbiausių lietuviško futbolo sezono rungtynių vyko Utenoje, o šiemet susitikimo vieta pasirinkti Šiauliai.

Pasak vieno iš finalo rungtynių organizacinio komiteto narių, Šiaulių apskrities futbolo federacijos (ŠAFF) prezidento Sauliaus Lesnicko, miestas gali didžiuotis, jog surengs taurės finalą, nes panašaus įvykio čia nebuvo daugiau nei dešimtmetį.

„Tai tikrai neeilinis įvykis futbolui. Tikiui, kad pateisinsime LFF lūkesčius ir surinksime apypilnį ar pilną stadioną", - sakė S. Lesnickas.

Jo teigimu, stadiono pasiruošimas kol kas vyksta sklandžiai: „Atvykę LFF delegatai turėjo mažų pastabų, tačiau viskas tvarkoma, ir tikrai neturėtų būti progblemų. Turime jaukų stadioną, viena geriausių vejų Lietuvoje. Tręšimo darbai jau padaryti. Manau, kad šiltesnis gegužės mėnuo padės dar pagerinti veją ir ji atitiks finalui reikalingą aukštą kokybę."

Bilietų prekyba į rungtynes planuojama pradėti šios savaitės pabaigoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių