Quantcast

Solidus „Atlanto“ pastiprinimas – prie ekipos prisijungė L. Pilibaitis

  • Teksto dydis:

Klaipėdos „Atlanto“ futbolo klubas paskelbė apie rimtą pastiprinimą. Klubas paskelbė, kad įsigijo 31 metų saugą Liną Pilibaitį, kuris pastaruosius tris sezonus žaidė Vilniaus „Žalgiryje“.

2014 metais po penkių sezonų Vengrijoje į Lietuvą grįžęs L.Pilibaitis per trejus metus „Žalgirio“ gretose įmušė 41 įvartį A lygoje.

2014 metų sezone jis pasižymėjo 17-ją, o 2015-ųjų sezone – 16 įvarčių, o pernai pelnė aštuonis.

L.Pilibaitis yra sužaidęs 31 rungtynes Lietuvos futbolo rinktinėje.

Atlantas.lt taip pat skelbia apie baigtas derybos ir pasirašytas arba pratęstas sutartis su dideliu būriu žaidėjų.

Rankomis sukirsta su vartininkais Evanu Aleksandrowu-Ridley (pastaraisiais metais australas rungtyniavo įvairiose Lietuvos ekipose), jaunu Arkadijumi Želninu iš Rusijos ir Deividu Mikelioniu (nuomos pagrindais sutarta su „Kauno Žalgiriu“).

Gynybos grandyje matysime „Atlante“ jau žaidusius Simoną Jušką, Ričardą Šveikauską, Edgarą Žarskį rusą Sergejų Obivaliną bei ukrainietį Konstantiną Šulcą ir buvusį „Utenio“ futbolininką Robertą Freidgeimą.

Saugų grandyje be L.Pilibaičio prisijungė moldavas Andrejus Čofu.

Varžovų gynėjams ramybę drums Lietuvos futbolo mėgėjams gerai pažįstamas puolėjas iš Ukrainos Jurijus Vereščiakas ir iš Portugalijos grįžęs Andrejus Paniukovas.

Sutartis su klubu pratęsė saugai Donatas Kazlauskas, po labai sunkios ligos visiškai pasveikęs Dovydas Norvilas ir iš gynėjo saugu tapęs Justas Raziūnas. Taip pat sutartis atnaujinta su žiemą nemažai laiko Rusijos „Rostovo“ klube meistriškumą kėlusiu gynėju Vytu Gašpuičiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių