Quantcast

„Šiaulius“ papildė T. Eliošius

Pirmadienį futbolo klubas „Šiauliai" pasirašė sutartį su dar vienu nauju futbolininku. Antruoju komandos naujoku tapo Tadas Eliošius.

24-erių metų žaidėjas per savo karjerą rungtyniavo Ukmergės „Vilkmergės", „Vilniaus", Vilniaus „Vėtros", Pakruojo „Kruojos", Marijampolės „Sūduvos" komandose, o praėjusi sezoną T. Eliošius atstovavo Klaipėdos „Atlanto" komandai.

Tiek saugų, tiek puolėjų grandyse galintis žaisti Tadas 2010 metais buvo išrinktas geriausiu Lietuvoje žaidžiančiu jaunuoju futbolininku, taip pat jis jau yra sužaidęs kelias rungtynes ir už šalies nacionalinę rinktinę.

Pats „Šiaulių" naujokas džiaugėsi sulaukęs dėmesio iš klubo: „Džiugu, kai klubas pareiškė susidomėjimą manimi. Puikiai pažįstu naująjį trenerį, esu su juo kartu rungtyniavęs tiek Vilniaus „Vėtroje", tiek Marijampolės „Sūduvoje", todėl, manau, kad mums problemų neiškils bei sieksime bendro tikslo."

Vyriausiasis „Šiaulių" treneris Tomas Ražanauskas apie naujoką sakė: „Toks žaidėjas tikrai bus naudingas komandai, jis tikrai kūribingas ir individualiai stiprus žaidėjas. Jį puikiai pažįstu, manau, kad žaidėjas atsiduos visu šimtu procentų."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių