Quantcast

„Real“ futbolininkai pateko į FIFA klubų pasaulio taurės turnyro finalą

  • Teksto dydis:

Jungtiniuose Arabų Emyratuose (JAE) vykstančio Tarptautinės futbolo federacijos (FIFA) klubų taurės turnyro antrajame pusfinalyje trečiadienį Čempionų lygos laimėtoja Madrido „Real“ (Ispanija) komanda 2:1 (0:1) nugalėjo Abu Dabio „Al Jazira“ (JAE) ekipą ir pateko į finalą.

„Real“ futbolininkai dominavo aikštėje nuo susitikimo pradžios, bet pirmasis įvartis krito į jų vartus. 41-ąją min. pasižymėjo Romarinjas (Romarinho). Įdomu tai, kad „Real“ pirmajame kėlinyje du kartus pasiuntė kamuolį į vartų plotą, bet teisėjas dėl taisyklių pažeidimų įvarčių neįskaitė.

Antrojo kėlinio pradžioje „Al Jazira“ ekipa turėjo gerą progą padvigubinti pranašumą, bet dviese prieš vartininką atsidūrę Abu Dabio ekipos žaidėjai pažeidė nuošalės taisyklę.

53-iąją min. „Real“ žvaigždė Krištianas Ronaldas (Cristiano Ronaldo) išlygino rezultatą, o pergalingą įvartį 81-ąją min. pelnė Garetas Beilas (Gareth Bale).

Finale šeštadienį „Real“ žais su Porto Alegrės „Gremio“ (Brazilija) ekipa. Madrido klubas FIFA pasaulio klubų taurę yra laimėjęs du kartus - 2014 ir 2016 metais.

Dėl trečiosios vietos žais „Al Jazira“ (JAE) ir „CF Pachuca“ (Meksika) komandos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių