Quantcast

R. Žvingilas: mano siela visada bus „Atlante“

Klaipėdos „Atlanto“ direktorius Vacys Lekevičius ketvirtadienį sulaukė keturių prašymų nutraukti bendradarbiavimo sutartį – klubą palieka treneriai Rimantas Žvingilas, Vladimiras Tunkinas, Sergejus Savčenkovas ir Antonas Savčenkovas.

Ekipoje šiuo metu liko vienintelis prieš kelias dienas prie komandos prisijungęs Igoris Pankratjevas.

„Manau, normalu, kad ateina naujas treneris ir atsiveda naują komandą. Mes ketverius metus tobulinome vieną sistemą, o dabar tektų persiorientuoti prie visiškai kitos. Tai nebūtų lengva. Viskam yra pradžia – viskam pabaiga“, – portalui futbolas.lt apsisprendimo priežastis įvardino R.Žvingilas, artimiausiu metu planuojantis stažuotis Sankt Peterburgo „Zenit“ klube.

„V.Lekevičius bandė įkalbėti – pasilikti, tačiau nusprendžiau, kad ketveri metai vienoje vietoje ir taip nėra mažai. Per tuos ketverius metus „Atlante“ aš užaugau kaip treneris, K.Sarsanijos pastabos ir pamokymai buvo neįkainojami. Be to, K.Sarsanija pakvietė mane stažuotei į „Zenit“ klubą – turėsiu dar vieną galimybę pasitobulinti. Noriu žaidėjams paspausti dešinę už tai, kad jie savo pastangomis padarė mus geresniais treneriais. Ačiū, administracijai už tuos ketverius metus. Mano siela visada bus „Atlante“, visada sirgsiu už šią komandą. Žingsnis skaudus, bet tokia realybė“, – dėstė R.Žvingilas.

Artimiausios „Atlanto“ rungtynės – šį sekmadienį Klaipėdoje su „Trakais“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių