Quantcast

Per pertrauką čempionate „Atlanto“ futbolininkai plušės treniruotėse

  • Teksto dydis:

„Atlanto“ futbolininkai, nors dėl klubą krečiančių finansinių sunkumų negauna laiku atlyginimų, per pertrauką Lietuvos čempionate ne murmės ir piktinsis, o treniruosis.

Taip žaidėjai, likę be vyriausiausiojo trenerio Algimanto Briaunio, nusprendė klubo susirinkime, kuriame kartu dalyvavo ir „Atlanto“ administracijos atstovai bei direktorius Vacys Lekevičius.

Klubo vadovas futbolininkams papasakojo apie susitikimą su miesto meru Vytautu Grubliausku, kurio metu buvo aptarta padėtis reprezentacinėje uostamiesčio futbolo komandoje.

Anot V.Lekevičiaus, iš miesto pagalbos bus galima tikėtis tuomet, kai klubas atliks savotiškus namų darbus: parengs restruktūrizavimo projektą, sudarys skolų išmokėjimo ir atlyginimų mokėjimų grafikus, „atlaisvins“ sąskaitas.

Pakvietęs žaidėjus nenuleisti rankų, direktorius pažadėjo, kad dės visas pastangas, jog klube situacija pagerėtų.

„Rugpjūtyje turėjome gana daug rungtynių, tačiau jų rezultatai nedžiugino. Iškritome iš Lietuvos futbolo taurės turnyro, pelnėme vos vieną tašką šalies pirmenybėse. Pasiteisinti galima nebent tuo, kad futbolininkams nebuvo laiko pasirengti, taškų daugiau nesurinkome, kelialapio į taurės turnyro ketvirtfinalį nepatekome dėl kitų aplinkybių“, – teigė V.Lekevičius.

Pasak vadovo, futbolininkams reikia treniruotis, žaisti tarpusavyje ir todėl, kad pratybos tai – investicija į save.

Mano užduotis rasti jums finansų. Jei sėdėsime ir lauksime, tai prarasime laiką.

„Nemiegu naktimis, galvoju, kaip pagerinti situaciją, kaip baigti sezoną, kaip atsiskaityti su žaidėjais. Buvo įvairių minčių, ir daug kartų. Uždaryti klubą ir nekankinti jūsų... Kas tuomet? Lieka skolos ir nelieka komandos. Supratau, kad tai ne išeitis“, – atviravo susirinkime V.Lekevičius.

Baigiantis susirinkimui buvo nutarta, kad iki tol, kol klube vėl bus vyriausiasis strategas, treniruotėms kartu su V.Lekevičiumi diriguos komandos senbuviai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių