Quantcast

Pele ligoninėje „laikosi gerai“

Brazilijos futbolo legenda Pele (Pelė), kuris anksčiau šią savaitę buvo paguldytas į ligoninę dėl šlapimo takų infekcijos, ketvirtadienį per socialinę žiniasklaidą susisiekė su gerbėjais ir parašė, kad „laikosi gerai“.

Alberto Einsteino (Alberto Einšteino) ligoninė San Paule anksčiau pranešė, kad jo būklė „pagerėjo“ ir kad 74 metų legendai, kuris daugelio yra laikomas geriausiu visų laikų futbolininku, gydomi inkstai.

Tačiau priešingai ligoninės tvirtinimui, kad yra gydomas intensyviosios slaugos palatoje, Pele, kurio tikrasis vardas yra Edsonas Arantesas do Nascimento (Edsonas Arantisas du Nasimentu), sakė, jog paprasčiausiai buvo perkeltas į kitą palatą, kad turėtų daugiau privatumo.

„Noriu pasinaudodamas proga pranešti jums, kad laikausi gerai“, – rašė Pele angliškoje žinutėje „Facebook“ ir „Twitter“ (@Pele).

„Esu palaimintas, kad gaunu jūsų meilę ir paramą, ir, ačiū Dievui, tai – nieko rimta. Paprasčiausiai buvau perkeltas į specialią palatą ligoninėje vien privatumo tikslais. Nors branginu visus lankytojus, kurie ateina aplankyti manęs, man tikrai reikia ramiai tęsti savo gydymą ir sveikimą“, – pridūrė jis.

Pele sakė, kad ateinančias šventes praleis su šeima ir kad nekantrauja pradėti 2015-uosius „su atkurta sveikata“. Jis pridūrė, kad „jau suplanuota daug tarptautinių kelionių“.

Anksčiau, patvirtinusi, kad Pele buvo paguldytas pirmadienį, ligoninė pranešė, jog garsiojo paciento testai parodė šlapimo takų infekciją.

„Klinikinė Edsono Aranteso do Nascimento (Pele) būklė pagerėjo, bet jis lieka intensyviosios slaugos (palatoje)“, – sakoma pareiškime.

Pele agentas Jose Fornosas (Žozė Fornusas) sakė, kad žvaigždė pavargo nuo daugybės vizitų ir kad jo gydymas „gali tęstis aštuonias dienas“.

Lapkričio 13 dieną Pele buvo atlikta inkstų akmenų šalinimo operacija, o po dviejų dienų išleistas iš ligoninės jis atrodė geros nuotaikos: atidarė langą, kad pasveikintų prie ligoninės susirinkusius gerbėjus ir kalbėdamasis su žurnalistais pajuokavo: „Esu pasirengęs žaisti rytoj“.


Šiame straipsnyje: pelėfutbolo legendaligoninė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių