Quantcast

Pasaulio čempionato atrankoje – Nyderlandų pralaimėjimas ir belgų išsigelbėjimas

  • Teksto dydis:

2018 metų pasaulio futbolo čempionato atrankos grupėse Europoje šeštadienio vakarą įvyko dar keturi susitikimai.

B grupėje Portugalijos rinktinė namuose 3:0 susitvarkė su Vengrija. Andre Silva pasižymėjo 32 minutęo Cristiano Ronaldo – 36 ir 65 minutėmis. Portugalai vengrams šiose rungtynėse leido atlikti vos du smūgius.

A grupėje į ketvirtą vietą nusmuko Nyderlandų rinktinė, išvykoje 0:2 nusileidusi Bulgarijai. Abu įvarčius pelnė Spasas Delevas (5 ir 20 min.).

Kitame šios grupės mače Liuksemburgas sugebėjo įmušti į prancūzų vartus (nuo 11 m žymos), tačiau lygų rezultatą šeimininkai išlaikė tik tris minutes. Prancūzai galiausiai laimėjo rungtynes 3:1.

Svečių gretose pasižymėjo Olivier Giroud (28 ir 77 min.) ir Antoine'as Griezmannas (37 min.), Liuksemburgo – Aurelienas Joachimas (34 min.).

H grupėje išsigelbėjo namuose žaidę belgai – 1:1 su graikais ir išsaugota pirma vieta grupėje. Konstantinos Mitroglou išvedė graikus į priekį 46 minutę, tačiau Romelu Lukaku 89 minutę išlygino rezultatą.

Beje, graikai rungtynes baigė be dviejų pašalintų žaidėjų – Panagiočio Tachtsidžio (65 min.) ir Giorgo Tzavello (92 min.).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių