Quantcast

A lygos čempionato autsaiderių akistatoje įvarčių nebuvo pelnyta

  • Teksto dydis:

Gargždiškiams šiame sezone Alytuje pasižymėti nepavyko, tačiau svečiai po ilgos pertraukos iškovojo tašką. „SMScredit.lt A lygos“ XXXIII-ojo turo dvikovoje „Dainava“ nepramušė „Bangos“ gynybos ir su turnyro lentelės kaimynais sužaidė lygiosiomis – 0:0. Gargždų klubas nutraukė septynių pralaimėjimų seriją, tačiau nepasinaudojo proga priartėti prie pagrindinių konkurentų.

Abi komandos demonstravo pakankamai atvirą futbolą, tačiau dėl techninio broko ir patikimo gynėjų žaidimo nesukūrė daug pavojingų progų.

18-ąją minutę „Bangos“ puolimo varikliukas Klaudijus Upstas pabėgo dešiniuoju kraštu ir atliko perdavimą į baudos aikštelę. Lemiamoje atakos stadijoje saugo komandos draugas pabėgo nuo varžovo, bet vienu lietimu smūgiavo virš vartų.

Šeimininkai varžovų aikštės pusėje pavojų sukeldavo tik keldami kampinius ir atlikdami tolimus smūgius. Abu šie žaidimo komponentai apčiuopiamos naudos neatnešė.

Antroje rungtynių pusėje abiejų komandų žaidimas atakuojant varžovų vartus buvo produktyvesnis. Trūko tik vieno – pelnyto įvarčio. 49-ąją minutę „Banga“ surengė pavojingą ataką – Edgaras Drąsutis atliko aukštą perdavimą iš kairiojo krašto, baudos aikštelėje prie kamuolio pirmasis suspėjo Aleksėjus Epifanovas, tačiau komandos kapitono bandymą smūgiuoti galva puikiai atrėmė Kornelijus Timofejevas.

53-iąją minutę aikštėje pasirodžius „Dainavos“ naujokui Yanisui Bahloului alytiškių puolimas įgavo kiek didesnį pagreitį. Kėlinio viduryje dzūkai užgulė svečių vartus ir buvo perėmę iniciatyvą. 61-ąją minutę po atlikto tolimo smūgio jaunasis „Bangos“ vartininkas Ignas Driomovas nesėkmingai sugavo kamuolį, tačiau ištaisė savo klaidą atremdamas pakartotinį Favouro Aniekano bandymą. Kiek vėliau vartininkas sužaidė patikimiau sugavęs to paties legionieriaus iš toli smūgiuotą kamuolį.

Rungtynėms artėjant pabaigos link „Bangos“ futbolininkai rado savyje resursų ir sužaidė neblogą atkarpą. 81-ąją  minutę iš toli pavojingai smūgiavo Artiomas Stiožka, o kiek vėliau dar kartą darbo turėjo „Dainavos“ vartininkas – K.Timofejevas tik antruoju bandymu susitvarkė su tolimu smūgiu, kurį atliko E.Drąsutis.

Mačo atomazgoje gargždiškiai patikimai gynėsi ir po labai ilgos pertraukos išsaugojo savo vartus „sausus“. Tą pavyko padaryti 17-mečiui vartininkui I.Driomovui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių