Quantcast

A lyga: sezono vienuoliktuke - čempionai, vicečempionai ir rezultatyviausias žaidėjas

  • Teksto dydis:

Į 2015 metų "SMScredit.lt A lygos" pirmenybių rinktinę pateko Vilniaus "Žalgirio", Trakų "Trakų" ir Marijampolės "Sūduvos" futbolininkų.

Pasak pranešimo, puolėjo Tomo Radzinevičiaus futbolas 2015 metais buvo įtikinamas. 28 įvarčius įmušęs ir rezultatyviausiu šalies čempionato žaidėju tapęs, o vėliau geriausiu turnyro žaidėju išrinktas Marijampolės "Sūduvos" kapitonas be problemų prasiskynė kelią į sezono rinktinę. Be jo, ten pateko tik dviejų komandų - čempiono Vilniaus "Žalgirio" ir vicečempionų "Trakų" atstovai.

Apklausoje, kurioje dalyvavo futbolo komentatoriai Nerijus Kesminas ir Giedrius Vaitkevičius, sporto žurnalistai Evaldas Gelumbauskas bei Vilmantas Remeika, ("alyga.smscredit.lt") apžvalgininkai Martynas Pocius ir Karolis Tretjakas, visus šešis balsus surinko tik T. Radzinevičius ir "Trakų" saugas Jurijus Mamajevas.

Simboliška - vienas jų įmušė daugiausiai įvarčių, kitas - dažniausiai dalijo rezultatyvius perdavimus.

Daugiausiai savo atstovų sąraše turi "Žalgiris". Jų - net šeši: penkis balsus gavęs saugas Linas Pilibaitis, keturis surinkęs gynėjas Andro Švrljuga, ir po triskart anketose paminėti vartininkas Armantas Vitkauskas, gynėjas Semiras Kerla bei saugai Deividas Šemberas ir Mantas Kuklys.

"Trakai", be J. Mamajevo, į sezono rinktinę delegavo dar tris futbolininkus. Gynėjai Linas Klimavičius ir Deividas Česnauskis surinko po 5, puolėjas Davidas Aršakianas - 4 balsus.

Iš viso respondentai paminėjo 25 žaidėjus iš šešių komandų. Prie simbolinės rinktinės artėjo, bet į ją neprasimušė Georgas Freidgeimas, Egidijus Vaitkūnas, Donovanas Slijngardas, Jurijus Kendyšas, Darvydas Šernas (visi - "Žalgiris"), Marius Rapalis, Vaidotas Šilėnas (abu - "Trakai"), Maksimas Maksimovas (Klaipėdos "Atlantas"), Džiugas Bartkus, Maximiliano Ugge'as, Ernestas Veliulis (visi - "Sūduva"), Dmitrijus Rekišas (Kauno "Spyris"), Artūras Rimkevičius (Kauno "Stumbras"). Vieną balsą gavo pusę sezono "Atlante" žaidęs, bet vėliau į Prancūziją išvykęs Andrejus Paniukovas.

"SMScredit.lt A lygos" 2015-ųjų sezono rinktinė: A. Vitkauskas ("Žalgiris"), D. Česnauskis ("Trakai"), S. Kerla ("Žalgiris"), L. Klimavičius ("Trakai"), A. Švrljuga ("Žalgiris"), D. Šemberas ("Žalgiris"), M. Kuklys ("Žalgiris"), J. Mamajevas ("Trakai"), L. PIlibaitis ("Žalgiris"), D. Aršakianas ("Trakai") bei T. Radzinevičius ("Sūduva").



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių