Quantcast

A lyga: „Klaipėdos granitas“ su „Šiauliais“ sužaidė be įvarčių

  • Teksto dydis:

"Klaipėdos granito“ futbolininkai turėjo realų šansą pakilti iš aštuntosios į septintąją Lietuvos futbolo A lygos turnyrinės lentelės vietą, tačiau Klaipėdoje vykusi dvikova su turnyrinės lentelės kaimynais – „Šiaulių“ futbolininkais baigėsi be įvarčių – 0:0.

Taigi, komandos pasidalijo po tašką. Septintoje pozicijoje esantys „Šiauliai“ klaipėdiečius lenkia vos 2 taškais.

„Šiaulių“ sąskaitoje yra 11 pergalių, 3 lygiosios ir 19 pralaimėjimų (36 taškai), „Klaipėdos granitas“ yra iškovojęs 8 pergales, 10 rungtynių sužaidė lygiosiomis ir 15 dvikovų pralaimėjo (33 taškai).  

Granitiečiams 2014 metų Lietuvos futbolo A lygos čempionate liko sužaisti tris rungtynes: lapkričio 8 dieną (šeštadienį) 18 val. išvykoje su Gargždų „Banga“, lapkričio 23 dieną (sekmadienį) 16 val. Klaipėdoje su šalies čempiono titulą jau užsitikrinusiu Vilniaus „Žalgiriu“ ir lapkričio 29 dieną (šeštadienį) su Marijampolės „Sūduvos“ ekipa, vis dar turinčią galimybių iškovoti medalius.

Taigi, laukia sunkus čempionato finišas, tačiau granitiečiai pasiryžę kautis iš paskutiniųjų ir garbingai baigti čempionatą.

„Taškų varžovams dalinti nesiruošiame. Kausimės iki čempionato pabaigos, kiek tik pajėgsime“, - ne kartą pabrėžė „Klaipėdos granito“ vyr. treneris Robertas Poškus.

Artimiausias rungtynes „Klaipėdos granito“ futbolininkai žais lapkričio 4 dieną (antradienį) 18 val. su kita uostamiesčio ekipa – „Atlantu“. Tai bus atsakomosios Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyro ketvirtfinalio rungtynės. Dvikova vyks Klaipėdos centriniame stadione ant natūralios vejos.

Pirmąjį ketvirtfinalio mačą atlantiečiai laimėjo rezultatu 4:0 (1:0). Paskutiniai du įvarčiai į „Klaipėdos granito“ vartus buvo įmušti per pridėtą rungtynių laiką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių