Quantcast

Lietuvos žurnalistų futbolo čempionams taurę įteiks I. Pankratjevas

Šeštadienį universalioje sporto arenoje "Sportima" paaiškės aštuntojo Lietuvos žurnalistų futbolo čempionato nugalėtojai. Tradicines varžybas organizuoja Lietuvos žurnalistų sąjungos (LŽS) sporto žurnalistų klubas „PRESS‘as“.

"Malonu, kad kasmet susirenka daug komandų", – teigė renginio organizatorius bei "PRESS'as" komandos vartininkas Tautvydas Vencevičius.

Šįkart Vilniuje susirinks 10 komandų, kurios burtais buvo suskirstytos į dvi grupes.

A grupėje žais Kauno, Panevėžio, LRT žurnalistai, LŽS „Freelancers“ ekipa ir praėjusių metų vicečempionė – „Futbolo.tv“.

Pernai iš Kauno žurnalistų čempiono atėmęs Vilniaus „PRESS‘as“ pateko į B grupę ir žais su Klaipėdos, „Delfi.lt“, viešųjų ryšių darbuotojų komanda „Propaganda“ ir VU Žurnalistikos instituto studentais.

„Kol kas daugiausia čempionų titulų iškovojo LŽS komandos, tačiau žurnalistų turnyruose favoritus prognozuoti sunku. Svarbiausias varžybų tikslas – suvienyti įvairiuose miestuose dirbančius žurnalistus ir pabendrauti su kolegomis ne tik apie žurnalistiką“, – teigė T.Vencevičius.

Šeštadienį "Sportimoje“ begainiojant kamuolį bus galima išvysti žinomus sporto žurnalistus – Aurimą Tamulionį, Tomą Langvinį, Kęstutį Rimkų, Evaldą Gelumbauską, Ramūną Grumbiną, komentatorius Nerijų Kesminą, Maksimą Vojevodiną ir kitus.

"Futbolo.tv." komandoje žais buvęs Lietuvos futbolo rinktinės bei FBK "Kaunas" komandos narys Naglis Miknevičius.

Čempionų taurę nugalėtojams ir medalius prizininkams įteiks Lietuvos futbolo rinktinės treneris Igoris Pankratjevas, Kūno kultūros ir sporto departamento direktorius Edis Urbanavičius ir Lietuvos tautinio olimpinio komiteto vadovai.

Žurnalistų futbolo turnyras prasidėjo prieš 11 metų, tuomet jis buvo tarptautinis. Prieš aštuonerius metus buvo atskirai pradėtas organizuoti ir Lietuvos futbolo čempionatas, kuris įprastai vyksta žiemos metu.

Pavasarį Druskininkuose vyks jau 11 tarptautinis futbolo turnyras, kuriame šiuo metu panoro dalyvauti mažiausiai dešimt komandų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių