Quantcast

Lietuvos futbolo čempiono Vilniaus „Žalgirio“ gretas papildė J. Skinderis

  • Teksto dydis:

Panevėžietis Jonas Skinderis susiejo ateitį su šalies čempionu Vilniaus „Žalgirio“ klubu. 19-metis futbolininkas treniruojasi su antrąja sostinės ekipa, bet jo tikslas – debiutas pagrindinėje komandoje.

J. Skinderis – Panevėžio futbolo akademijos auklėtinis. Futbolininkas, būdamas 17-os, debiutavo „Ekrane“, kurį tada treniravo dabartinis Vilniaus „Žalgirio“ strategas Valdas Dambrauskas.

Futbolininkas, „Ekranui“ iširus, iki šiol rungtyniavo „Panevėžyje“. J. Skinderis Pirmoje ir Elitinėje lygose yra žaidęs prieš daugelį naujųjų komandos draugų. Su kai kuriais teko rungtyniauti ir kartu – Lietuvos jaunimo rinktinėse.

J. Skinderis šalies U-17 komandoje žaidė su Edvinu Baniuliu, Dominyku Barausku, Justu Lasicku, Martinu Morozu.

„Vilniuje jau pripratau. Visi labai maloniai priėmė, – džiaugėsi J. Skinderis. – Tikiuosi, kad iš aštuntosios vietos kilsime kuo aukščiau, galbūt net iškovosime medalius.“

J. Skinderis – universalus futbolininkas, žaidęs ir aikštės viduryje, ir arčiau savųjų vartų. „Man šiek tiek trūksta technikos, tad dabar save matau centro gynėju“, – atviravo komandos naujokas.

Gynėjo pozicijoje rungtyniavo ir futbolininko tėtis, buvęs Lietuvos rinktinės žaidėjas Marius Skinderis.

Vyriausiasis „Žalgirio B“ treneris Andrius Skerla viliasi, kad Jonas padės užkamšyti komandos spragas ginantis.

„Panevėžyje“ nebeliko vietos, tad teko ieškoti žaidimo praktikos – reikia tobulėti ir judėti į priekį, – atvykimo priežastis vardijo J. Skinderis. – Vilniuje treneris iš manęs tikisi lyderio savybių – vesti komandą į priekį ir siekti kuo aukštesnių rezultatų.“

J. Skinderio ateities tikslas – treniruotės su pagrindine komanda, o vėliau – debiutas „Žalgiryje“, oficialiose rungtynėse.

Su „Žalgirio B“ marškinėliais J. Skinderis į aikštę turėtų išbėgti sekmadienį Alytuje vyksiančiame Pirmos lygos XVII turo mače su „Dainava“. „Debiutuosiu pergale ir nuliu praleistų įvarčių“, – žada J. Skinderis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių