Quantcast

Lietuvos futbolininkės Baltijos taurės starte sužaidė lygiosiomis su Estija

  • Teksto dydis:

Lietuvos moterų futbolo rinktinė Taline vykstančio Baltijos taurės turnyro pirmosiose rungtynėse penktadienį sužaidė lygiosiomis 0:0 su Estijos futbolininkėmis.

Susitikimo pradžioje abi komandos neišsiskyrė pranašesniu žaidimu. 10 minutę pirmą progą įmušti susikūrė Kamilė Vaičiulaitytė, kurios stiprų smūgį atmušė vartininkė. Lietuvės dažniausiai varžovėms kėlė tolimais perdavimais į priekį. 18 minutę Rimante Kunickaitė taip pat išbandė savo taikiklį, tačiau jos smūgiuotas kamuolys skriejo dešiniau vartų. Vėliau Estijos rinktinė pradėjo spausti mūsų komandą, bet rimti išbandymai Gretos Kaselytės ginamiems vartams buvo kėlinio pabaigoje. 38 minutę Katrin Loo smūgiavo į virpstą, o netrukus G. Kaselytė atrėmė pavojingą smūgį.

Po pertraukos rungtynėse buvo užfiksuota mažiau pavojingų progų, bet daugiau darbo teko G. Kaselytei. Lietuvės kelis kartus sukūrė pavojų šeimininkių vartams baudos aikštelėje, bet rezultatas išliko nepakitęs.

Lietuvos moterų rinktinėje debiutavo dvi 17-mečių rinktinės futbolininkės - po keitimo į aikštę įėjo Loreta Rogačiova ir Judita Sabatauskaitė.

Antrąsias rungtynes lietuvės žais šeštadienį 16 val. su Latvijos rinktine. Sekmadienį vyks paskutinės turnyro rungtynės, kai latvės ir estės susitiks tarpusavyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių