Quantcast

Pirmąja Europos futbolo čempionato pusfinalio dalyve tapo Portugalija

  • Teksto dydis:

Pirmąja Prancūzijoje vykstančio Europos futbolo čempionato (UEFA Euro2016) pusfinalio dalyve tapo Portugalijos rinktinė.

Ketvirtadienį Marselyje vykusiose pirmosiose ketvirtfinalio rungtynėse Portugalijos futbolininkai tik po baudinių serijos 5:3 įveikė Lenkijos vienuolikę.

Baudinių serijos didvyriu tapo portugalų vartininkas Rui Patricio, atrėmęs ketvirtu mušusio Jakubo Blaszczykowskio smūgį.

Pagrindinis rungtynių laikas baigėsi lygiosiomis 1:1 (1:1), o per pratęsimą komandos nepasižymėjo.

Jau pačioje pirmojo kėlinio pradžioje Robertas Lewandowskis (2 min.) išvedė lenkus į priekį, tačiau po pusvalandžio Renato Sanchesas (33 min.) išlygino rezultatą.

Antrosiose pirmenybėse iš eilės į pusfinalį patekusių portugalų varžovai paaiškės penktadienį Vilnev d'Aske vyksiančioje antrojoje ketvirtfinalio dvikovoje, kurioje Belgijos futbolininkai žais su Velso vienuolike.

Trečiajame ketvirtfinalio mače šeštadienį Bordo mieste Italijos komanda susitiks su pasaulio čempione Vokietijos rinktine, o paskutinis pusfinalio dalyvis paaiškės sekmadienį Paryžiuje „Stade de France“ arenoje, kurioje čempionato šeimininkė Prancūzija žais su jau ne vieną staigmeną pirmenybėse pateikusia Islandijos ekipa.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saunuoliai

Saunuoliai portretas
Lenku zaidimas irgi nusipelno pagarbos,labai idomi kova.Saunuoliai lenkai, saunuoliai portugalai.Tai buvo kva tikru vyru

Užpelkis

Užpelkis portretas
Teisingumas triumfavo. Portugalai žaidė, o lenkai griovė žaidimą. Pirmajame kėlinyje teisėjas neteisingai nepaskyrė 11 m baudinio už pražangą prieš C. Ronaldo. Stebėti portugalų žaidimą yra didelis malonumas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių